Dâlbea : „Promovăm!”

10 Dec. 2008, 12:46 Seria 2
Dâlbea**:

Mijlocașul Răzvan Dâlbea, "căpitanul" liderului Seriei a 2-a din eșalonul secund, crede că FC Unirea Alba Iulia merită primul loc în clasament la finalul turului dar în același timp atrage atenția asupra dificultății returului.

 

"Suntem mândri de ceea ce am realizat în prima parte a actulei ediții de campionat și consider că poziția de lider este deplin meritată, FC Unirea Alba Iulia arătând constanță în primele 17 runde. Am jucat bine pe teren propriu unde nu am pierdut decât două puncte cu Internațional Curtea de Argeș dar am și adus multe puncte importante din deplasare”, a zis Dâlbea.

 

Pe de altă parte, el crede că numai trei formații îi pot pune probleme Unirii în lupta pentru promovare. “Cred că Internațional, Drobeta și FCM Târgu Mureș reprezintă principalele contracandidate în lupta pentru ocuparea primelor două locuri în clasament și sunt sigur că dacă ne vom face jocul obișnuit, vom lua puncte și nu vom avea probleme cu promovarea.

În retur avem jocuri foarte grele acasă, cu Jiul, U Cluj, Salonta, Vâlcea, UTA sau Mioveni însă cu sprijinul minunaților noștri suporteri sunt sigur că vom ieși cu bine din aceste «bătălii» și la vară vom izbuiti să accedem în elită, majoritatea jucătorilor urmând a reuși în premieră o asemenea performanță", a mai declarat "cinciarul" Unirii, autor a 6 goluri în tur.

 

Articol scris de Dan UDREA

10 Dec. 2008, 12:46 Seria 2
Pe aceeași temă