Dacia Mioveni are mari probleme financiare

10 Feb. 2009, 18:37 Seria 2
Dacia Mioveni are mari probleme financiare

După amicalul Daciei cu Dunărea Giurgiu din week-end, jucătorii și antrenorii echipei de fotbal s-au revoltat împotriva conducerii clubului, din cauza datoriilor pe care aceasta le are către ei. Tehnicienii i-au abordat pe oficialii grupării cerându-le explicații pentru situația în care s-a ajuns si au amenințat că vor boicota meciurile din campionat dacă problemele nu vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

 

„Avem și noi copii acasă. Mai rău, avem credite la bănci. Ori daca noi nu am luat niciun ban de aici, de unde muncim, de câteva luni ce facem? La bancă dacă mă duc și spun că nu am luat salariul nu mă iartă. Și acasă când mergem ce punem de mancare pe masă?” se plângeau fotbaliștii și antrenorii echipei. De partea cealaltă, conducerea clubului nu a putut să le prezinte jucătorilor decât promisiuni, totul depinzând acum de finanțatorul principal, Consiliul Local Mioveni. Primarul orașului, Ion Georgescu, președinte al Consiliului Director al Clubului cunoaște foarte bine situația și speră că în următoarea perioadă problemele financiare să se rezolve. „Deocamdată nu avem ce face. Așteptăm și noi mai întâi să se miște un pic economia și apoi va fi mai bine pentru toată lumea. Atâta timp cât depindem de ceea ce vine de la Uzina Dacia nu avem ce face. Avem însă ceva semnale din partea unor agenți economici că lucrurile le vom putea rezolva în scurt timp. Tot ceea ce le cer jucătorilor este înțelegere pentru că nu depinde numai de noi. Știu și ei foarte bine ce probleme sunt” explică situația și primarul Ion Georgescu.

 

Jucătorii și antrenorii Daciei au de încasat din urmă, ultimele două prime de la victoriile din campionat, care reprezintă câte 300 dolari de meci. În plus, conducerea clubului este restantă și cu salariile pe lunile decembrie și acum, ianuarie, în total un jucător trebuind să primească în jur de 1.500-1.600 de dolari de la club, din urmă. Tot din cauza problemelor financiare, galben-verzii erau să rateze cantonamentul de iarnă de la Sinaia, până în ultimul moment neexistând banii necesari pentru a fi facut.

Sursa : www.bitpress.ro

 

10 Feb. 2009, 18:37 Seria 2
Pe aceeași temă