„Dacă vor promovarea, vin și eu”

09 Jan. 2009, 14:30 Seria 2
„Dacă vor promovarea, vin și eu

Fostul antrenor al Pandurilor, Eugen Neagoe, este foarte aproape de a semna cu FC Drobeta, însă până acum nu a semnat niciun contract, urmând ca până pe 15 ianuarie, când se va reuni lotul, să dea și un răspuns final.

 

De ce ați ales Drobeta?

Încă nu am semnat cu cei de la Drobeta. Sunt șanse foarte mari să merg acolo, dar mai avem niște condiții de pus la punct. Dacă oamenii de acolo vor un lucru serios, atunci vin fără probleme.

 

Ce înseamă lucru serios pentru severineni?

Trebuie să își dorească ei în primul rând promovarea, mă refer la conducere. Mai sunt unele lucruri de pus la punct, de discutat. Mă încântă și ideea de a fi aproape de acasă, eu nu prea am fost eu un om care să plece departe de Craiova și să spun da la cea mai mică ofertă. La fel am făcut și ca jucător. Revenind la Drobeta, este foarte important ce se dorește acolo, dacă chiar vor să revină în Liga I ar fi o mare satisfacție pentru mine ca antrenor să pot promova în premieră cu echipa din Turnu-Severin pe prima scenă.

 

Mai sunteți supărat pe cei de la Pandurii?

Nu am de ce, atâta timp cât am fost acolo, eu am făcut ce am putut, după părerea mea am făcut tot ce se putea face. Nu am ce să-mi reproșez, nici mie, dar nici conducerii.

 

Nu-i purtați pică lui Sorin Cîrțu?

Nu, niciodată, eu le doresc să aibă un parcurs foarte bun, în continuare. Chiar discut cu mulți jucători de acolo, v-am spus n-am avut conflict cu nimeni. Chiar mă bucur de ce am realizat acolo în 2 ani și 3 luni.

 

Cunoașteți lotul celor din Severin?

Pe unii jucători îi știu, dar asta are mai puțină importanță. Pe 15 vor veni la reunire, iar dacă voi da un răspuns pozitiv până atunci mă veți vedea și la pregătire. Dar în principiu voi fi antrenorul Drobetei, însă știți cum e, până nu semnez nu spun mai mult.

 

 

Articol scris de Narcis DREJAN

09 Jan. 2009, 14:30 Seria 2
Pe aceeași temă