Vâlcea vrea o victorie la Pâncota, cu toate că are cel puțin doi absenți importanți din primul „11”: „Trebuie să ne dorim să rezistăm”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 15:57 Seria 2
Vâlcea vrea o victorie la Pâncota, cu toate că are cel puțin doi absenți importanți din primul

CSM Râmnicu Vâlcea pleacă mâine, vineri, spre Pâncota, cu obiectivul de a prelungi seria excelentă din ultima vreme, echipa totalizând nouă jocuri consecutive fără eșec. Din lotul care va face deplasarea în județul Arad lipsesc doi jucători de bază, mijlocașul central Andrei Neagoe și mijlocașul dreapta Octavian Vasile, ambii fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. În plus, căpitanul Ionuț Stoica este și el incert, după o accidentare ușoară suferită la antrenamentul de miercuri, o decizie în privința sa urmând a fi luată după ședința de pregătire de mâine dimineață.

„Traversăm o perioadă bună, pe care încercăm să o prelungim cât mai mult, nu trebuie să ni se urce la cap. Noi venim după trei victorii consecutive, Pâncota are trei eșecuri, trebuie să ne dorim să rezistăm și să prelungim această serie pozitivă. Echipa trebuie să rămână la fel de motivată, avem prime mici, le mai completăm și cu câte o zi liberă, metodă care dă roade” a spus antrenorul Alexandru Pelici.

O victorie, sâmbătă, la Șoimii Pâncota ar putea duce Vâlcea, pentru prima dată în acest sezon, în postura de lider al Seriei a II-a. CSM este deocamdată la egalitate de puncte cu FCM Baia Mare, însă oltenii au golaveraj mai slab.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 15:57 Seria 2
Pe aceeași temă