VIDEO | Konyeha menține Vâlcea în lupta pentru play-off. Derby-ul dintre CSM și Olimpia s-a terminat nedecis

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 17:14 Campionat
VIDEO | Konyeha menține Vâlcea în lupta pentru play-off.** Derby-ul dintre CSM și Olimpia s-a terminat nedecis

CSM Râmnicu Vâlcea și Olimpia Satu Mare au remizat astăzi, în Zăvoi, scor 2-2, în etapa a 17-a, și cele două echipe continuă lupta directă pentru ultimul loc care duce în play-off-ul Seriei a II-a.

În fața a doar 400 de spectatori, Vâlcea și Satu Mare au oferit un joc deschis, plăcut ochiului, dar modest din punct de vedere tehnic, încheiat cu o remiză echitabilă.

Gazdele au început mai bine, Neagoe a pătruns pe stânga, a centrat în fața porții, Adi Popa nu a ajuns la minge, apoi Staicu a reluat mult peste poartă. Ovidiu Popescu a prins și el un șut bun de la 30 de metri, puțin peste poarta oaspeților. În replică, Faur a profitat de eroarea lui Ov. Popescu, a scăpat singur spre poarta vâlceană, însă a fost deposedat din spate, în momentul șutului, de Ionuț Stoica.

Neagoe a deschis scorul dintr-o poziție clară de offside

CSM a deschis scorul în minutul 25, când Staicu a centrat de pe drepta în fața porții, de unde Andrei Neagoe, singur, a înscris pentru 1-0. Jucătorul oltenilor se afla însă în poziție evidentă de ofsaid, care nu a fost semnalizată de tușierul Florin Pucheanu (Ulmi). Satu Mare a egalat imediat, în minutul 27, când, după o centrare venită de pe dreapta, Faur a reluat cu capul pentru 1-1.

Oltenii s-au stins și Olimpia a trecut în avantaj în minutul 38, când Rus a scăpat singur spre poartă, portarul Sorin Popescu a blocat în primă fază, dar mingea a revenit la jucătorul sătmărean, care a înscris.

Cu spectrul ratării play-off-ului în față, Vâlcea s-a trezit în ultima jumătate de oră, părând și echipa mai bine pregătită fizic. În minutul 57, CSM a cerut penalty, când Konyeha a lovit mingea cu capul și apoi imediat a fost lovit din săritură de portarul Anca-Trip.

Totuși, jucătorii lui Pelici au reușit egalarea în minutul 73, când Neagoe a centrat din flancul drept pentru Konyeha, care, singur în 6 metri, a înscris lejer.  S-a terminat 2-2 și oaspeții au sărbătorit punctul alături de cei 30 de fani veniți până la Vâlcea. Lupta dintre cele două echipe pentru locul 6 continuă însă să fie una strânsă. Olimpia are 20 de puncte, iar Vâlcea 18.

CSM RÂMNICU VÂLCEA    2
OLIMPIA SATU MARE    2

A. Neagoe ”25, Konyeha ”73 / Faur ”27, R. Rus ”38

A. Popescu – Samson, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica (cpt.), Al. Ionescu – Ov. Popescu, Vl. Munteanu (L. Iordache ”84) – Ad. Popa (Codin ”64), Ad. Neagoe, B. Geantă (Konyeha ”46) – M. Staicu
Rezerve neutilizate: D. Popescu – Deaconescu, Himcinschi, Melcea
Antrenor: Alexandru Pelici

Anca-Trip – D. Muntean, Heil, Fl. Mureșan, Iuhas (cpt.) – R. Rus, Onicaș, Villand, Bic (Micaș ”87) – Bujor (Selagea ”72), Faur (Feier ”80)
Rezerve neutilizate: Șuta – M. Ioniță, Szarczkopf, Cădar
Antrenor: Tiberiu Csik

Stadion: Municipal (Râmnicu Vâlcea); Spectatori: 400; Arbitru: Ionuț Valentin Iugulescu (Târgoviște); Asistenți: Adrian Ionescu (Târgoviște) și Florin Pucheanu (Ulmi); Jucătorul meciului: Andrei Neagoe.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 17:14 Campionat
Pe aceeași temă