„Dacă Poli nu a luat licența, nu înseamnă că suntem promovați”

29 Mar. 2012, 18:22 Seria 2

Utiștii au aflat ce s-a decis astăzi în cazul Timișoarei chiar în timpul conferinței de presă. Faptul că Poli nu obține licența îi bucură pe arădeni, care nu au uitat că și ei au ratat promovări din cauza depunctărilor sau a altor probleme ce țin de regulament.

„Nu înseamnă că dacă Poli nu a luat licența, suntem promovați. Trebuie să luptăm pentru locul trei. Ne bucură decizia lor. Avem șansa să realizăm ceva frumos sezonul acesta. Să nu uităm că și UTA a fost depunctată cu 12 puncte și au promovat alții. Nu se poate spune cu certitudine că suntem favoriți la locul trei. Trebuie să demonstrăm asta. Pe hârtie multe echipe au fost favorite și nu au reușit să câștige. Ca să ne facem favoriți, trebuie să câștigăm. Avem un meci sâmbătă și ne vedem de el.” a spus Bogdan Mara.

Chiar dacă sâmbătă se văd trecute trei etape de când s-a reluat campionatul, suporterii arădeni își vor încuraja echipa pe teren propriu abia în etapa a patra. Etapa intermediară de la mijlocul săptămânii viitoare o va aduce la Arad pe FC Bihor. „Dacă batem la Vâlcea, la meciul cu Bihor așteptăm un stadion cât mai plin. Mi-a fost dor de această galerie, care face o atmosferă minunată. Îmi amintesc de meciurile când am activat aici în prima ligă, ce spectacol era. Galeria îți dă un imbold și avem nevoie de cât mai mulți suporteri alături de noi.” a mai declarat Mara.

Articol și foto: Sergiu Daniel GIURGIU

29 Mar. 2012, 18:22 Seria 2
Pe aceeași temă