„Dacă Mara acceptă, bine, dacă nu, iar bine”

03 Aug. 2012, 14:52 Seria 2

Fără să se spună la modul concret, e tot mai clară despărțirea dintre căpitanul returului precedent și UTA. Bogdan Mara a fost dezamăgit de ratarea promovării din sezonul precedent și pare mai tentat de noua sa carieră, cea de impresar sportiv. Fostul internațional afirmă că e dispus să revină la Arad în cazul în care va vedea dovezi clare în ceea ce privește siguranța financiară și crearea unei echipe capabile să lupte pentru promovare, dar se pare că nu se află pe aceeași lungime de undă cu antrenorul și președintele „Bătrânei Doamne”.

Adrian Falub a acceptat să continue la UTA fiind convins că se poate realiza o echipă capabilă să se bată la promovare, în timp ce Giovanni pare dispus să găsească orice soluție pentru ca acest deziderat să fie îndeplinit. În plus, se pare că în afara acestor motive, o problemă ar putea-o reprezenta și salariul jucătorului.

„Eu nu pot să spun că l-am așteptat niciodată pe Bogdan Mara. Când a plecat de aici, am avut o discuție clară în care i-am propus ceva. Dacă acceptă acel lucru, e bine, dacă nu, iar e bine. În afara garanțiilor pe care el le solicită, trebuie ca și salariul să fie unul normal. Indiferent de decizia pe care o va lua, noi rămânem prieteni. Nu e o problemă cazul său, dacă acceptă să revină e bine, dacă nu îi doresc mult succes în ceea ce face acum”, a declarat Giovanni Catanzariti pentru Sport Arad.

03 Aug. 2012, 14:52 Seria 2
Pe aceeași temă