„Dacă după meciul cu Vâlcea ajunge la 40 de puncte, ne putem gândi foarte serios la locul 3”

20 Apr. 2012, 14:31 Seria 2

Jucătorii echipei FC Argeș speră să ajungă în Liga I la finalul acestei ediții de campionat. Piteștenii sunt în momentul de față pe locul 6, dar la numai un singur punct față de ocupanta locului 3, poziție ce ar putea face ca gruparea ce va ajunge să termine pe acest loc să ajungă în Liga I.

Piteștenii vor lua etapa viitoare trei puncte la masa verde, după care va urma meciul de pe teren propriu împotriva celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, joc în care argeșenii speră să obțină un succes care să-i apropie și mai mult de un loc în prima divizie.

Atacantul piteștenilor, Roland Stănescu, este optimist cu privire la șansele echipei de a ajunge în Liga I și precizează că totul depinde doar de ei. „Sper din tot sufletul să putem ajunge să promovăm în Liga I și aceasta este marea noastră dorință, mai ales că avem o echipă formată din jucători tineri și cu toții ne dorim să facem un pas în față în cariera noastră. Avem etapa aceasta meciul cu Arieșul Turda și vor obține cele trei puncte, după care este foarte bine să câștigăm meciul de pe teren propriu cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea. Dacă după meciul din runda viitoare vom ajunge la 40 de puncte, ne putem gândi foarte serios la locul 3. Totul ar depinde numai de noi, mai ales că meciurile cu rivalele la promovare le vom avea acasă și mă refer la partidele cu Slatina și cu Severin. Sunt convins că putem ajunge în Liga I”, a declarat Roland Stănescu.

Sursa: FC Argeș

20 Apr. 2012, 14:31 Seria 2
Pe aceeași temă