Cum își motivează Oprița jucătorii înaintea deplasării de la Slatina: „Avem un meci mai greu ca toate de până acum”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2014, 14:46 Seria 2
Cum își motivează Oprița jucătorii înaintea deplasării de la Slatina:**

Metalul Reșița, liderul Seriei a II-a din Liga 2, întâlnește miercuri, în deplasare, FC Olt Slatina, într-un meci din etapa a opta a sezonului.

Rosso-nerii au cinci puncte peste ACS Poli Timișoara în clasament, favorita hârtiei la promovare, ce-i drept, și un meci în plus jucat, însă în Valea Domanului se vorbește cu reținere despre accederea în Liga 1. Antrenorul Daniel Oprița nu vrea să pună presiune pe umerii elevilor săi, ci preferă să o mute în tabăra echipelor care și-au anunțat deja pretențiile la prima ligă.

Aproape de fiecare dată, Oprița o indică pe Poli drept mare favorită la promovare, acceptând că Metalul poate doar să „încurce” în lupta la vârf. Cu toate astea, înaintea meciului de miercuri, de la ora 15:00, de la Slatina, antrenorul Reșiței evaluează puțin altfel situația din clasament. „La Slatina avem un meci mai greu ca toate de până acum”, a declarat tânărul tehnician, cel mai probabil nu pentru că FC Olt ar fi peste Poli, ci pentru a-și motiva echipa și a obține o nouă victorie.

În altă ordine de idei, patronul grupării din Reșița, Cătălin Rufă, a spus la Radio România Reșița că în această săptămână va mai legitima un jucător, pe fostul mijlocaș de la CS Universitatea Craiova, Adrian Ionescu.

Meciul dintre FC Olt și Metalul se joacă miercuri, de la ora 15. Trei zile mai târziu, sâmbătă, de la ora 11, rosso-nerii primesc în Valea Domanului replica Unirii Tărlungeni.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 14 Oct. 2014, 14:46 Seria 2
Pe aceeași temă