Cui îi datorează „U” bani?

Vlad MĂCICĂȘAN 24 Feb. 2009, 11:35 Seria 2
Cui îi datorează „U

În timp ce se gândeau cum să plătească datoriile către Gherghișan, Astorga, Fărcuță sau Francisc Dican, oficialii lui „U” au mai primit o lovitură. Marius Baciu și-a amintit că mai are și el de primit două salarii.

Marius Baciu s-a transferat în luna februarie 2008 de la Universitatea la Gaz Metan. Clujenii nu i-au plătit însă ultimele două salarii. Baciu, care primea la „U” Cluj 4.000 de dolari lunar nu și-a mai cerut până acum banii, dar a făcut-o în ultimul moment. Zilele trecute, fostul fundaș al Stelei i-a anunțat pe clujeni că va depunde memoriu pentru a obține salariile restante. În cazul în care fundașul nu își cerea restanțele în decurs de un an de la data când acestea trebuiau achitate, Marius Baciu nu mai avea dreptul să depună memoriu la FRF. „Vom vedea cum vom scăpa și de această datorie. Problema este că se adună și deocamdată nu avem bani”, a declarat Ioan Mărginean, care spune că și clubul îl va taxa pe jucător pentru că nu a mai predat echipamentul formației clujene.

Negocieri finale cu Gherghișan

„U“ Cluj va afla astăzi dacă putea evolua în prima etapă, cu FC Drobeta. În această dimineață, Ioan Mărginean se va întâlni la București cu impresarul Traian Gherghișan pentru a stabili modalitatea în care impresarul își va primi suma de 170.000 de euro pe care Universitatea îi datorează. Oficialul clujean vrea să îi propună plata eșalonată a datoriei, urmând ca impresarul să ia în primă fază doar 50.000 de euro. FRF va ridica suspendarea Universității doar dacă Gherghișan semnează un acord cu clubul clujean. „Am mari emoții. Nu ne-am înțeles până acum și sper să o facem marți”, a declarat Ioan Mărginean, administratorul delegat al clubului.

Nu au încheiat conturile cu Robson

Brazilianul Robson Luiz este într-o situație similară cu cea a lui Milan Jovanovic. „U” nu a reziliat contractul cu Robson, chiar dacă atacantul a părăsit echipa în toamnă și acesta s-ar putea plânge la UEFA. „Vom cere la FRF rezilierea contractului cu el pe motiv că nu s-a prezentat la antrenamente de trei luni”, a zis Mărginean.

Cordoș și Bundea nu s-au antrenat

Antrenamentul de ieri al clujenilor a fost condus de secundul Marius Popescu, în absența lui Gică Mihali, plecat la București pentru o consfătuire a tehnicienilor. Zeno Bundea și Andrei Cordoș au părăsit antrenamentul mai repede. Primul a resimțit dureri la aductori, iar fundașul este suspect de leziune fibrilară și va face azi un control.

Revine Bagiu pe „Moina”?

Joi va avea loc ședința CL în care vor fi numiți cei doi reprezentanți ai municipalității în conducerea lui „U”. Alături de Teodor Pop, edilii locali au încercat să-l readucă și pe fostul director executiv, Sorin Bagiu. Cel care este cercetat pentru evaziune fiscală, în dosarul transferurilor lui Florescu și Cociș, a refuzat însă oferta.

Cui îi datorează „U” bani?

Marius Baciu 8.000 dolari
Răzvan Fărcuță 8.000 euro
Andre Astorga 28.000 euro
Traian Gherghișan 170.000 euro
Francisc Dican 800 euro

Vlad MĂCICĂȘAN 24 Feb. 2009, 11:35 Seria 2
Pe aceeași temă