Cuedan atenționează înaintea meciului de la Satu Mare: „Cei răniți reacționează foarte dur”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 19:47 Seria 2
Cuedan atenționează înaintea meciului de la Satu Mare:**

Pâncota a strâns două puncte în primele trei etape din B2, iar sâmbătă dimineață e în fieful Olimpiei Satu Mare, unica echipă din serie rămasă fără „număr la casă”. Parcursul începutului i-a agitat pe sătmăreni și s-a lăsat cu salarii și prime tăiate în rândurile oamenilor lui Cosmin Bodea.

Antrenorul arădean Dan Cuedan nu mizează prea mult pe transformarea sancțiunilor în vreun avantaj pentru ai săi: „Jucăm în compania unei echipe rănite. Uneori, cei răniți reacționează foarte dur. Nici noi nu suntem o echipă care-și permite prea mulți pași greșiți. Din postura noastră, ne interesează foarte mult meciurile de pe teren propriu, cel de la Olimpia cade în momentul în care pentru noi vine o săptămână foarte grea: marți întâlnim Pandurii, apoi FC Olt. Dar încercăm maxim”.

Fostul mijlocaș al celor din Podgorie din a doua jumătate a anilor 90 ia lucrurile așa cum vin. „Să nu uităm că am întâlnit echipele clasate pe locurile 1 și 3 (Vâlcea și Reșița). Cu puțin mai multă atenție și responsabilitate, puteam învinge Bihorul și aveam o săptămână perfectă. Așa, a fost mulțumitor. Trebuie să ținem cont că faptul că acest campionat va fi dificil, ținând cont că e compus din două părți. Cât putem, vrem să mergem pe două fronturi, ne dorim un rezultat bun la fiecare joc, indiferent că adversarul e Olimpia, Pandurii sau Olt. Jucăm cu ardoare fiecare meci, de multe ori chiar și cu sufletul. Să înțeleagă toată lumea că suntem oameni, uneori putem greși, alteori ne autodepășim”, explică tehnicianul.

Accidentați sau incomplet refăcuți, Rusu, Bulzan și Burian lipsesc, dar reintră Suciu, a cărui suspendare a trecut. Formația probabilă a Șoimilor: Pașcalău – Pantea, Crușoveanu, Suciu, Siminic – Polgar, Issa, Cuedan, Dubeștean – Băd, Mihai.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 19:47 Seria 2
Pe aceeași temă