CSM Râmnicu Vâlcea schimbă cei doi fotbaliști de pe siglă cu o viperă: „Este un animal reprezentativ pentru nordul județului nostru”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 19:32 Seria 2

CSM Râmnicu Vâlcea se rebranduiește. Ocupanta locul 7 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2 și-a schimbat vechea stemă, cea folosită încă de la înființarea clubului, în urmă cu 10 ani. Modificarea a fost efectuată astăzi, 8 octombrie, și s-a produs atât pe site-ul oficial, cât și pe pagina de Facebook a echipei.

Conducerea echipei din Zăvoi a renunțat la siluetele celor doi fotbaliști care apăreau în fundal pe vechea emblemă pentru a face loc unui nou simbol, vipera. „Am schimbat deja sigla clubului și pe tricouri și pe autocar, o vom înregistra și la OSIM. Deasupra este sigla Primăriei Râmnicu Vâlcea, partenerul nostru, iar în mijloc am optat pentru o viperă lângă mingea de fotbal. Am ales vipera, deoarece este un animal reprezentativ pentru nordul județului nostru” a explicat, pentru liga2.ro, schimbarea managerul general al clubului, Lucian Munteanu.


Sigla din stânga a fost înlocuită cu cea din dreapta. Modificarea a fost deja efectuată pe tricouri și pe autocar

În ultima perioadă, echipa din județul Vâlcea a devenit din ce în ce mai activă pe pagina oficială și este una dintre puținele formații din Liga 2 care are grijă la imaginea ei. CSM le oferă astfel direct informații suporterilor precum știri, poze și interviuri de la trupa de seniori. Mai mult, administratorul acestui site publică și informații despre echipele de juniori ale clubului.

Pe contul de Facebook, CSM își atrage suporterii cu o invitație la dialog cu antrenorul Erik Lincar. Fanii sunt chemați la un dialog fără restricții cu tehnicianul principal, spunându-le că li se va răspunde la întrebările postate până joi la ora 15.30.

Schimbarea vine într-o perioadă nu tocmai bună pentru club

Totuși, această schimbare vizuală vine într-o perioadă în care situația sportivă și financiară a echipei nu este tocmai cea pe care fanii olteni și-o doreau. Poate aceasta este și una dintre cauzele modificării și totodată a promovării noii imagini, pentru a atrage suporterii mai aproape de club și la meciuri.

În campionat, jucătorii antrenați de Erik Lincar ocupă abia locul 7, având o singură victorie după desfășurarea a șase etape. Financiar, CSM o duce și mai rău, conducerea clubului depunând zilele trecute la Tribunalul din Vâlcea cererea de intrare în insolvență, invocând datoria de circa 26 miliarde lei vechi imputată recent de către Fisc. Datoriile nu aparțin însă actualilor finanțatori, ele fiind realizate de conducerile administrative anterioare.

Articol scris de Adi Georgescu și Marius Anghel

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 19:32 Seria 2
Pe aceeași temă