CSM Râmnicu Vâlcea a retras plângerea depusă împotriva CSU Craiova

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jul. 2014, 11:09 Actualizat: 24 Jul. 2014, 11:47 Seria 2
CSM Râmnicu Vâlcea a retras plângerea depusă  împotriva CSU Craiova

Gruparea CSM Râmnicu Vâlcea a retras plângerea înaintată la Comisia de Disciplină a FRF, prin care contesta dreptul de promovare al CS Universitatea Craiova, astfel încât clubul craiovean va putea evolua în sezonul viitor al Ligii I.

Reprezentantul CSM Râmnicu Vâlcea i-a informat pe membrii Comisiei de Disciplină a FRF că renunță la contestarea dreptului de promovare a CSU Craiova.

CS Universitatea Craiova nu îndeplinea articolul 54 din Statutul FRF, care prevedea, la punctul 2, că „pentru a promova într-un eșalon competițional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competițional următor – de cel puțin trei ani consecutiv”.

Însă Adunarea Generală extraordinară a federației, întrunită la 28 iunie, a eliminat articolul 54 din Statutul FRF, astfel că gruparea CS Universitatea Craiova a primit dreptul de a promova în Liga I.

Totodată, Adunarea Generală extraordinară a FRF a decis afilierea definitivă a grupării CS Universitatea Craiova la Federația Română de Fotbal.

CS Universitatea, club susținut de Primăria Craiova și care a evoluat prima dată în Liga a II-a, sezonul trecut, a obținut promovarea din punct de vedere sportiv și a primit licența pentru Liga I.

ASA Târgu Mureș și CSM Râmnicu Vâlcea au contestat promovarea echipei CS Universitatea Craiova în Liga I.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jul. 2014, 11:09 Actualizat: 24 Jul. 2014, 11:47 Seria 2
Pe aceeași temă