Csik îi pregătește o surpriză lui Niculescu: „Nu uităm înfrângerea din tur”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 18:17 Seria 2
Csik îi pregătește o surpriză lui Niculescu:**

Olimpia a învins miercuri la Bihor, iar CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus în Zăvoi în fața celor de la ASA Târgu Mureș, în cadrul etapei a 19-a din seria Vest a Ligii a 2-a. Așa că se anunță un duel interesant sâmbătă, la Satu Mare, între cele două combatante.

Vâlcea vine sâmbătă în postura de vicelider al seriei, în timp ce Olimpia ocupă locul șase, ultimul care duce în play-off. Antrenorul Claudiu Niculescu însă știe că la Satu Mare se câștigă greu, doar FC Olt a reușit să învingă până acum pe stadionul municipal Olimpia. Din câte se pare Râmnicu Vâlcea are ceva probleme de lot. Cataramă și Pârvulescu sunt accidentați, iar portarul Matache a resimțit dureri înaintea startului partidei cu ASA și a fost nevoit să stea în tribună. Însă camerunezul N”Kongue pare într-o formă de zile mari și este pericolul numărul unu din ofensiva vâlcenilor. De altfel, el a marcat golul victoriei din prelungiri cu mureșenii.

De cealaltă parte, la Olimpia vor lipsi doi jucători de bază din defensivă. Bălău și Ene au fost avertizați la Oradea și nu vor putea evolua în acest joc important, fiind suspendați. Așadar, antrenorii Tiberiu Csik și Mircea Bolba vor fi nevoiți să improvizeze în apărare. Însă staff-ul tehnic al Olimpiei a promis să îi pregătească o surpriză lui Niculescu.

„Va fi un meci de mare încărcătură. Va fi un meci greu cu o echipă care aspiră la promovare. Nu uităm înfrângerea din tur când am pierdut cu 3-0. Le vom arăta însă vâlcenilor că nu suntem o echipă care să piardă cu 3-0. Le vom oferi o surpriză”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Partida dintre FC Olimpia și CSM Râmnicu Vâlcea, duelul dintre Tibi Csik și Claudiu Niculescu, se va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Satu Mare.

Și de această dată conducerea galben-albaștrilor, dar și jucătorii fac apel la aportul suporterilor, care sunt invitați să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a-și încuraja favoriții.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 18:17 Seria 2
Pe aceeași temă