CS Mioveni speră ca din primăvară să revină pe propriul stadion: „Chiar am încredere că totul va merge conform calculelor noastre”

Marius ANGHEL, Mihai Andries 24 Dec. 2014, 17:03 Seria 2
CS Mioveni speră ca din primăvară să revină pe propriul stadion:**

Lucrările de modernizare ale stadionului din Mioveni sunt aproape de finalizare. Conducerea clubului argeșean speră ca de la reluarea campionatului jucătorii antrenați de Claudiu Niculescu să revină să își desfășoare partidele din Liga 2 din nou pe propria arenă. CS Mioveni își desfășoară de mai bine de un an jocurile de pe propriul teren la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

„Noi am finalizat lucrările la gazon și acesta se prezintă în condiții foarte bune. Cât despre tribună, mai avem de lucrat la acoperirea tribunei oficiale. Sper să putem finaliza aceste lucrări și ca în luna martie să jucăm din nou acasă. Chiar am încredere că totul va merge conform calculelor noastre”, a declarat, pentru ziartop.ro, președintele Dumitru Olteanu.

Evoluția bună din acest campionat, culminată cu ajungerea în sferturile Cupei României, a atras o serie de nemulțumiri din partea suporterilor echipei din Mioveni pentru că favorita lor nu joacă pe teren propriu. Aceștia și-au exprimat dezamăgirea printr-o serie de postări la articolele destinate clubului argeșean, ba chiar au îndemnat prin mesajele lor ca locuitorii din Mioveni să nu se prezinte la meciurile din Cupă, drept protest pentru că lucrările de modernizare de la stadion s-au prelungit extrem de mult.

În campionatul Ligii a 2-a, CS Mioveni iernează pe locul 4 în Seria a II-a, cu două puncte mai puțin față de următoarele două clasate, AFC Fortuna și Metalul Reșița. Totuși, Niculescu are ca obiectiv pentru acest an formarea unei echipe competitive pentru ca în sezonul viitor să atace promovare.

Marius ANGHEL, Mihai Andries 24 Dec. 2014, 17:03 Seria 2
Pe aceeași temă