CS Mioveni revine „acasă”. Gugulanii, primul adversar pe care vor să-l învingă

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 16:53 Seria 2

CS Mioveni va juca de mâine, în campio­nat, pe propriul teren – Sta­dionul Orășenesc din localitate. Galben-verzii revin astfel „a­casă”, după un exil de mai bine de un an la Pitești, timp în care pe stadionul din Mioveni au avut loc lucrări de refa­cere a suprafeței de joc și a tribunelor.

Mâine, un prim adversar pe Stadionul Orășenesc din Mioveni va fi FC Caransebeș, echipă care, până în etapa trecută, a fost „lanterna roșie” a clasamentului. Această primă partidă oficială la Mioveni, după o pa­uză lungă, a fost prefațată, ieri, în­tr-o conferință de presă, de oficialii, antrenorii și jucătorii clubului argeșean.

„După o perioadă lungă, ne-am re­întors la Mioveni. Acest lucru îl aștepta toată lumea, publicul, oamenii de fotbal, jucătorii, antrenorii. Una e să joci acasă, alta e să joci pe un teren străin! Ne-am simțit însă bine la Pitești și le mulțumim pe această cale celor care ne-au lăsat să jucăm acolo. La stadionul nostru au avut loc lucrări de modernizare, s-a refăcut suprafața de joc, s-a băgat încălzire în teren, s-au refăcut gazonul și drenajul. De altfel, se vede că gazonul este impecabil. Se lucrează în continuare la tribune și sperăm ca, în cursul acestui an, tribunele oficială și a doua să fie acoperite. De asemenea, Primăria și Consiliul Lo­cal fac eforturi pentru achiziționarea unei tabele electronice adevărate, la standarde europene. Au fost igienizate vestiarele, revopsite tribunele… Stadionul este pregătit pentru a reintra în circuit! Mâine sperăm ca publicul spectator să vină la stadion, să ne încurajeze, iar, la final, să ne bucurăm împreună”, spunea președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu.

Oficialul galben-verde a fost com­­pletat de jucători. „Vrem o victorie acasă. Vrem să le mulțumim spectatorilor care vin la stadion, spectatori pe care îi așteptăm în număr cât mai mare”, a declarat Alexandru Răuță, în timp ce Bogdan Stoica a spus: „Ne întoarcem după mult timp la Mioveni și sperăm să obținem cele trei puncte, ca să bucurăm spectatorii care ne vor încuraja”.

Antrenorul secund Mihai Olteanu a spus și el: „Pe noul gazon va fi altceva. Vrem să începem seria meciurilor de acasă cu o victorie”.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 16:53 Seria 2
Pe aceeași temă