Crivac consideră duelul cu liderul ca fiind „mai facil”: „Trebuie să adunăm puncte”

Marius ANGHEL 07 May. 2013, 14:28 Seria 2
Crivac consideră duelul cu liderul ca fiind

Miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, FC Argeș va întâlni liderul seriei a II-a ACS Poli Timișoara. După ce s-au făcut de râs la Arad, alb-violeții trebuie să facă un joc bun în compania bănățenilor și să obțină cele trei puncte puse în joc.

„Chiar dacă o să întâlnim liderul, important pentru noi este să obținem cele trei puncte pentru că este clar că am ajuns într-o zonă în care nu ne convine, iar acum urmează două jocuri, din punctul meu de vedere, mai facile. Jucăm cu Timișoara acasă unde avem o altă atitudine și sâmbătă, în deplasare, la Mioveni. Sunt două jocuri din care trebuie să adunăm puncte. Timișoara este o echipă bună, a bătut echipe importante, este o echipă pe val în acest moment”, a declarat Iulian Crivac.

În partida de mâine va reveni și Adrian Voicu, fundașul dreapta al piteștenilor fiind absent la meciul de la Arad. „O să fie un meci dificil pentru că întâlnim o echipă bună a seriei noastre. Chiar și așa noi mergem la victorie, mai ales că jucăm acasă. Nu știu ce se întâmplă în meciurile din deplasare, eu am stat în tribună la Arad, dar cred că am primit niște goluri copilărești. Cred că în următorul meci din deplasare o să reușit să obținem și victoria.”, a declarat fundașul alb-violet.

Meciul dintre FC Argeș și ACS Poli Timișoara se va disputa miercuri de la ora 18:00.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 07 May. 2013, 14:28 Seria 2
Pe aceeași temă