Crivac: „Am încredere că o să aducem măcar un punct de la Arad”

Marius ANGHEL 01 May. 2013, 11:09 Seria 2
Crivac:**

Joi de la ora 20:00, UTA Arad și FC Argeș se vor întâlni în cadrul etapei cu numărul 24. Piteștenii au un moral scăzut după ce în ultimele două meciuri nu au reușit să adune decât un punct.

„Ținând cont că ultimul rezultat nu ne-a fost favorabil, am intrat într-o zonă destul de periculoasă și, de aici încolo, orice punct câștigat, mai ales în deplasare, este binevenit pentru moralul nostru, având în vedere și parcursul nostru din deplasare. Din păcate, rezultatele nu ne ajută, dar la meciurile cu echipe bune noi ne-am mobilizat și am făcut jocuri destul de bune. Sperăm ca și joi să avem atitudine, să muncim și să nu venim învinși de la Arad. Chiar dacă ei au pierdut meciul de la Vâlcea sunt sigur că vor fi foarte motivați în partida cu noi”, a declarat Iulian Crivac, antrenorul grupării din Trivale.

Tehnicianul alb-violeților spune că în această săptămână a avut o ședință cu elevii săi. „Jucătorii sunt destul de dezamăgiți după cele două rezultate negative, jocul nu a fost chiar așa de rău, am vizionat meciurile cu băieții și am văzut unde am greșit. Ei sunt conștienți de greutatea acestui meci și am încredere că o să aducem măcar un punct de la Arad”, a mai spus Crivac.

În partida de la Arad, antrenorul Iulian Crivac nu va putea conta pe serviciile lui Voicu și Vreme, cei doi jucători fiind suspendați.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 01 May. 2013, 11:09 Seria 2
Pe aceeași temă