Crește tensiunea la FC Bihor. Jucătorii au cerut explicații pentru salariile neplătite

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 16:32 Seria 2

După ce nu și-au mai primit salariile de trei luni și au aflat că bugetul alocat de Consiliul Județean este mai mic decât anul trecut, jucătorii de la FC Bihor au cerut, miercuri, să discute cu președintele clubului pentru a le prezenta situația, amenințând că nu vor ieși la antrenament.

Spiritele s-au calmat abia după ce președintele Viorel Nemeș a discutat cu sportivii aproximativ o oră și jumătate. Nu a putut, însă, să precizeze când își va intra situația la normal. „Jucătorii care au și ei problemele lor, unii au rate de plătit, alți au copii și se confruntă cu dificultăți, neavând banii nici să vină până la stadion, au vrut să discute cu domnul președinte, pentru a vedea cum li se vor rezolva problemele financiare”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

„Nu a fost o acțiune de protest, însă pentru că discuțiile cu președintele clubului s-au prelungit, am decis să nu mai facem antrenament, să facem doar recuperare și de ziua următoare să ne continuăm normal activitatea de pregătire”, a mai precizat antrenorul.

Cert este că, pe timp ce trece, situația devine tot mai tensionată la FC Bihor, până se va face rost de bani pentru a se plăti din datoriile către jucători, dar și furnizori.

Ionuț Ban, convocat la lotul național U18 pentru stagiul din Serbia

Altfel, tânărul jucător Ionuț Ban a fost convocat la lotul național U18 pentru un stagiu de pregătire care va avea loc în Serbia, în perioada 4-8 martie. Acest stagiu va cuprinde și două jocuri, cu echipele reprezentative ale Poloniei, pe data de 5 martie, și cu cea a Serbiei, pe 7 martie.

Reunirea lotului național U18 al României pentru această acțiune este prevăzută pentru data de 4 marie, la ora 10, la Timișoara, de unde se va pleca în Serbia.

Într-o altă ordine de idei, meciul amical pe care FC Bihor îl va susține sâmbătă, de la ora 11, cu CS Oșorhei, nu are stabilit deocamdată locul de disputare, din cauza stării terenurilor din zonă. Sunt mai multe variante, Inand, Mădăras sau Stadionul Motorul.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă