Coroian: „Jucătorii au dat dovadă mereu de mare caracter, au fost profesioniști, sper ca lucrurile să se rezolve”

Marius ANGHEL 13 May. 2014, 19:21 Seria 2
Coroian:**

Antrenorul principal al Gloriei Bistrița, Cristian Coroian, a afirmat că jucătorii săi, neplătiți de la începutul anului, și-au făcut datoria până acum și au dat dovadă de caracter, ducând echipa în play-off, cu șanse de promovare în prima ligă. „Conducerea a spus că încearcă rezolvarea situației. E normal ca jucătorii să-și primească drepturile”, a precizat tehnicianul formației bistrițene.

„Jucătorii sunt și ei oameni, au familii, nu pot sta neplătiți la nesfârșit. Au jucat, și-au făcut datoria destul de bine zic eu până acum, au dus echipa în play-off și acum pe locul 3, cu șanse bune de promovare în Liga I. Au dat dovadă mereu de mare caracter, au fost profesioniști, și-au văzut de treabă, având în vedere condițiile grele, faptul că sunt neplătiți de la începutul anului, nu și-au luat rata din martie. Sper ca lucrurile să se rezolve și jucătorii să se pregătească în continuare”, a declarat Cristian Coroian.

Tehnicianul Gloriei speră ca situația să se rezolve cât mai repede, jucătorii să primească măcar o parte din bani pentru a se putea pregăti în liniște și duce campionatul la bun sfârșit. „Sper să luăm licența sâmbătă și să ne atingem obiectivul stabilit la începutul sezonului, promovarea în Liga I, lucru pe care îl merităm, jucătorii o merită din plin pentru efortul depus în acest sezon. Cum îi cunosc eu pe jucători, nu cred că se va ajunge la o neprezentare sâmbătă la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Cred că jucătorii vor decide până la urmă să se prezinte la această partidă și o să evolueze așa cum pot ei mai bine. Să vedem ce se va întâmpla la antrenamentul de miercuri, ca să putem juca sâmbătă trebuie să ne antrenăm”, a menționat el.

Coroian a precizat că jucătorii au avut o discuție cu conducerea clubului: „Li s-a spus că se încearcă rezolvarea situației cât se poate de repede, jucătorii să-și primească drepturile și să ne putem desfășura activitatea normal”.

În semn de protest față de grava situație financiară cu care se confruntă clubul, jucătorii nefiind plătiți de șase luni, componenții lotului echipei Gloria Bistrița au refuzat să se antreneze marți dimineață, ei luând în calcul inclusiv varianta de a nu face deplasarea pentru meciul de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea, din etapa a 6-a a play-off-ului de promovare în Liga I.

Sursa: Timp online

Marius ANGHEL 13 May. 2014, 19:21 Seria 2
Pe aceeași temă