Cornel Resmeriță:”La Lupeni arbitrii vin cu dedicații”

Loredana JUGLEA 27 Nov. 2008, 19:29 Seria 2
Cornel Resmeriță:

Cornel Resmeriță, președintele onorific de la Minerul Lupeni a  afirmat că imediat ce se va încheia turul de campionat că va face o analiză amănunțită a echipei de fotbal și apoi va lua măsurile care se impun.

„Nu sunt dezamăgit . Sunt foarte dezamăgit și cred că am toate motivele ca să fiu așa. Cum se va termina turul cum voi lua măsurile care să readucă echipa acolo unde îi este locul. Unii jucători au fost total necorespunzători , iar despre arbitri nu mai am cuvinte. La Lupeni arbitrii au venit cu dedicații. Este clar că sunt porniți împotriva noastră. Cele 7 lovituri de pedeapsă dictate împotriva noastră confirmă ceea ce cred eu”, a afirmat Resmeriță.

Primarul tună și fulgeră la adresa jucătorilor. „Jucătorii m-au supărat cel mai tare, iar câțiva m-au dezamăgit rău de tot. Cu siguranță din iarnă vom aduce întăriri pentru că avem nevoie. Cel mai tare mă doare faptul că la Lupeni jucătorii au prime de joc care nu le au echipele situate pe primele două locuri în seria noastră. Au luat bani frumoși. 20 de milioane de lei o primă în deplasare, este o sumă mică au fost prime mai mari de atât și drept răsplată uite pe ce loc suntem în clasament. Voi merge și zilele acestea la stadion așa cum fac de obicei și voi sta de vorbă cu băieții”, a spus primarul.

După disputarea  a 16 etape Minerul se află pe locul 16 cu 15 puncte 4 victorii 3 egaluri și  9 înfrângeri, iar la adevăr are un neverosimil  -11.
 

Loredana JUGLEA 27 Nov. 2008, 19:29 Seria 2
Pe aceeași temă