Cordos, pus la zid de Dorinel: „N-ai onoare!”

04 Jun. 2009, 17:19 Seria 2
Cordos, pus la zid de Dorinel:**

Memoriul depus la FRF de internaționalul de tineret al Universității Cluj, Andrei Cordoș, l-a înfuriat la culme pe tehnicianul "studenților".

 

Dorinel Munteanu l-a pus la zid pe tânărul fundaș și pentru că a preferat să joace sâmbătă pentru naționala de tineret, în timp ce "U" va disputa, în aceeași zi, un meci decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării.

 

"Într-o situație în care suntem noi, un jucător să aleagă să joace la naționala cu Insulele Feroe… Și-a depus memoriu, e dreptul lui, dar pe mine nu mă poate convinge că trebuia să facă acest lucru. În spatele lui se află alte interese care îi vor face rău până la urmă. Noi suntem pregătiți și fără el să câștigăm meciul cu Deva", a explicat Munteanu.

 

Antrenorul Universității a lăsat să se înțeleagă că ruptura între el și Cordos este iremediabilă și că fotbalistul nu va mai intra în vederile lui atâta timp cât mandatul său la Cluj se va prelungi.

 

"Am ținut foarte mult la acest baiat, însă m-a șocat. Din respect pentru acest club, pentru culorile sub care s-a ridicat și a ajuns la naționala de tineret putea să mai aștepte două etape. Universitatea a fost clubul cu care s-a identificat până în momentul cand și-a depus acel memoriu. Pentru mine este un subiect încheiat, vreau să mă concentrez cu echipa pentru ultimele doua jocuri. Ce face Cordoș e problema lui!", a răbufnit "Neamțul".

 

La 21 de ani, tânărul fundaș se află în circuitul echipei naționale de tineret de doi ani și reprezintă o atracție pentru mai multe cluburi din țara, dar și din Europa, după cum susțin mai mulți impresari.

 

Cordoș este cunoscut în vestiarul Universității ca având un temperament coleric, ce a stat la baza mai multor clinciuri cu foști antrenori, printre care Gigi Mulțescu sau Alpar Meszaros.

 

Sursa: ucluj.ro
 

04 Jun. 2009, 17:19 Seria 2
Pe aceeași temă