Conducerea Farului a decis excluderea a 4 jucători din lot: „Mai sunt și alții vizați”

24 Aug. 2012, 15:44 Bursa transferurilor
Conducerea Farului a decis excluderea a 4 jucători din lot:**

Acțiunile jucătorilor Farului din amicalul dezastruos cu Săgeata nu au trecut nepedepsite de conducătorii clubului. Ca urmare, au fost excluși din lot patru jucători, motivele fiind lipsa de interes, atât pe teren, cât și la antrenamente, dar și dorința acestora de a evolua la alte echipe.

Ieri, în cadrul unei ședințe la care au participat președintele clubului FC Farul, Marcel Lică, vicepreședintele Cristi Munteanu și antrenorul Ion Barbu, s-a decis excluderea din lot a patru jucători: Andrei și Robert Neagoe, Marius Toma și Alexandru Paraschiv.

„Mai sunt și alții vizați, dar, deocamdată, asta s-a hotărât în ședință. Cred că așa este mai bine pentru toată lumea. Unii nu mai dădeau randament pe teren și nici la antrenamente, iar alții își doreau să evolueze la alte echipe, cum a fost cazul lui Toma, care are ocazia de a se transfera la CSM Rm. Vâlcea. Oricum, George Curcă era titular în poartă, așa că nu avea rost să-l ținem. Trebuia să ne restrângem puțin, pentru că lotul era foarte numeros”, a declarat Marcel Lică.

FC Farul nu va mai începe campionatul pe 1 septembrie, după anunțul făcut de FRF, zilele trecute, de a amâna cu cel puțin o săptămâna startul noului sezon. „Cred că este un lucru bun, părerea mea. Totuși, este prea mare perioada de pregătire, dar în acest timp poate mai reușim să achiziționam ceva important. Amicale vom mai avea, cu siguranță, dacă chiar se va amână pentru două săptămâni startul campionatului”, a declarat antrenorul FC Farul, Ion Barbu.

Deși pare că va avea un început mai greoi decât sezonul precedent, președintele Marcel Lică este ferm convins că, anul acesta, echipa fanion a Dobrogei va avea un sezon bun. „Bineînțeles că suntem pregătiți de campionat, urmează să vedem cât este de inspirată echipa și sperăm să avem puterea și valoarea necesară de a putea trece peste adversari. Am avut multe meciuri amicale, condiții bune de pregătire. Am rămas cam aceeași echipă, cu inspirație și dorință de a face performanță. Cred că vom avea un sezon mai bun ca anul trecut”, ne-a mai spus Lică.

Sursa: Cuget Liber

24 Aug. 2012, 15:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă