Contre între Damila și CSM după ce măciucanii vor să joace tot în Zăvoi

18 Jul. 2012, 15:42 Seria 2
Contre între Damila și CSM** după ce măciucanii vor să joace tot în Zăvoi

Deși a anunțat că alb-verzii vor juca în Liga a II-a la Măciuca, patronul Damilei încearcă din toate puterile să mute echipa în Zăvoi, însă finanțatorul CSM-ului se opune.

Odată cu apropierea startului în Liga a II-a, pentru oficialii Damilei devine clar că alb-verzii nu vor putea începe campionatul pe terenul de la Măciuca, conform planului inițial. Damila nu va putea încheia în timp util lucrările începute la terenul de la Măciuca, dar are probleme și în privința omologării din partea FRF a terenului, astfel că acum caută alte soluții unde să joace pe teren propriu.

Marți seara, primarul Râmnicului, Emilian Frâncu s-a întâlnit într-un local din oraș cu patronul Damilei, Dan Nițu, dar și cu finanțatorul CSM-ului, Cătălin Rufă. Edilul a încercat o mediere între cei doi patroni, încercând să îl convingă pe Cătălin Rufă să își dea acceptul pentru ca Damila să joace în tur tot pe Municipalul din Zăvoi. Negocierile nu au ajuns însă la niciun consens, oficialii CSM-ului anunțând că vor muta pe viitor echipa de la Vâlcea, dacă sprijinul politic va fi acordat Damilei.

„Deocamdată avem un contract cu Primăria, în derulare până la iarnă, însă e clar că oamenii au mai multă încredere în domnul Nițu, sunt prieteni cu el. Nu pot fi două săbii în aceeași teacă, cea mai bună soluție pentru fotbalul din Vâlcea este clar domnul Nițu, ca imagine, ca sprijin politic în oraș și potența financiară. Nu vreau să fiu fiul vitreg al Vâlcei, eu aș vrea să rămân aici, am investit bani și muncă. Dacă însă se dorește venirea Damilei, plec eu, nu ai cum să fii două echipe într-un oraș mic, îl las pe dânsul să facă treabă. Dacă nu se dorește aducerea Damilei, rămân eu la Vâlcea. Sunt orgolii multe, deja au apărut contre între antrenorii Artimon și Lincar, dar nu trebuie făcut așa. Trebuie făcută o echipă bună de Liga a II-a, care să tragă la promovare, nu două să ne zbatem în mediocritate. Există două variante bune, una să vină Damila, care e îmbrățișată de toată lumea, a doua să se comaseze echipele. Eu sunt dispus să mă dau la o parte, domnul Nițu are potența financiară să facă mult mai multe decât mine” a spus patronul CSM-ului, Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu

18 Jul. 2012, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă