Contestația echipei ACS Poli împotriva Oțelului a primit verdictul final: „Respinge recursul ca nefondat”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 Jul. 2014, 11:12 Seria 2
Contestația echipei ACS Poli împotriva Oțelului a primit verdictul final:**

Speța în care ACS Poli a contestat dreptul de joc al lui Astafei și Sârghi de la Oțelul Galați a primit o soluție finală. După tergiversări și o nouă amânare după depunerea recursului, comisia FRF care a judecat ieri a răspuns de asemenea negativ solicitării timișorenilor. Astfel, bănățenii vor fi așa cum era de așteptat în Liga a II-a în ediția 2014-15.

ACS Poli a pierdut în primăvară cu 1-0 jocul cu Oțelul de la Galați, în care moldovenii au mizat pe Cristian Sârghi și Victoraș Astafei. Cei doi jucători care doreau să fie declarați liberi de contract. Între timp, cel din urmă a renunțat la cerere, transferându-se la Petrolul. Pe rol a rămas însă cazul lui Sârghi, care amenința cu FIFA.

Timișorenii au primit mai întâi răspuns negativ de la CNSL în urmă cu mai bine de o lună, dar au făcut recurs după ce au primit motivarea deciziei. În fine, Comisia de Recurs, după ce a amânat un răspuns săptămâna trecută, le-a dat de asemenea tot un răspuns negativ timișorenilor. Singura speță judecată ieri la FRF e clasată cu textul: „Respinge recursul ca nefondat”. Era suficient ca Sârghi să nu fi avut drept de joc pentru ca ACS Poli să primească victoria la masa verde care ar fi schimbat clasamentul final al Ligii I. Dacă se întâmpla acest lucru, Săgeata rămânea pe prima scenă alături de timișoreni, în timp ce Oțelul și FC Brașov ar fi retrogradata.

Singura cale de atac a bănățenilor ar fi TAS, dar Ioan Timofte, managerul sportiv al timișorenilor spunea, când era președinte ce-i drept, că ACS Poli se va împăca cu situația de a începe noul sezon în Liga a II-a.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 Jul. 2014, 11:12 Seria 2
Pe aceeași temă