Constantin asigură: „Criteriile de licențiere au fost îndeplinite, echipa să-și facă treaba!”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 13:35 Seria 2
Constantin asigură:** „Criteriile de licențiere au fost îndeplinite, echipa să-și facă treaba!

Cum am mai scris, promovarea din Liga a II-a se va juca și la Comisia de Licențiere a Federației Române de Fotbal. La starea sportului rege din țara noastră, este de așteptat ca multe cluburi să aibă probleme în acest sens, iar unul dintre memebrii Comitetului Executiv al FRF confirmă acest lucru.

„Sunt destule echipe ce au emoții privind licențierea pentru Liga 1, inclusiv dintre cele care joacă în acest an în primul eșalon. Personal, mi-a fost puțin teamă că UTA nu-și va rezolva la timp problemele, dar vă pot garanta că vineri am depus un dosar complet la Federație. Adică vreau să spun că acele criterii ce trebuiau îndeplinite până la 31 martie le-am bifat. De restul mai avem timp să ne ocupăm și tot mai convins că până la urmă vom cu toate în regulă. Echipa să-și vadă de treabă și să obțină punctele necesare promovării, că partea noastră de treabă o facem. De alte echipe nu vreau să vorbesc, fiindcă nu ar fi corect”, ne-a mărturisit Gheorghe Constantin, președintele executiv al „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, fostul președinte al arbitrilor români nu știe absolut nimic despre rezolvarea memoriilor celor de la FCM Târgu Mureș și FC Argeș împotriva Coronei Brașov. „Faptul că nu s-a luat o decizie sau cel puțin nu ni se comunică nimic înseamnă că e încurcat rău acest caz. Mai rămâne de văzut care dintre părți va fi descurcată într-un final”, a mai spus Constantin.

În fine, „oficialul” arădenilor a și depus actele de legitimare a sârbului Nenad Kovacevic, dar, din lipsa cârții verzi a fotbalistului, acesta nu este încă apt de joc. „Avem promisiuni că marți vom avea și actul ce ne lipsește în cazul lui Kovacevic”, ne-a asigurat „Costică Vâlcea”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 13:35 Seria 2
Pe aceeași temă