„Conducerea să facă public contractul meu, să vedem cine are dreptate”

19 Aug. 2009, 17:25 Seria 2
„Conducerea să facă public contractul meu,** să vedem cine are dreptate

 

Deranjat de afirmațiile conducătorilor din Zăvioi de la conferința de presă de azi, fostul antrenor al CSM-ului, Alin Artimon cere prezentarea publică a contractului său cu clubul vâlcean!

Ajuns deja acasă, la Timișoara, Alin Artimon nu a fost mulțumit de explicațiile demisiei sale oferite azi presei de către cei doi conducători ai CSM-ului, Florin Verigeanu și Alin Trandafir. „Varianta prezentată de conducerea clubului este una convenabilă pentru ei, dar nu este cea reală. Nu sunt un antrenor care să dea din casă, nu o voi face nici acum, pentru că eu respect cluburile la care am lucrat și suporterii acestor echipe. Dacă este așa cum susține clubul, pentru că CSM este susținută din banii publici, atunci cer să fie făcut public contractul meu, să vedem cine are dreptate. Vă dau cuvântul meu că nu am nicio ofertă acum, nu am plecat din acest motiv” a ripostat Artimon, care și-a prezentat surprinzător azi demisia.

„Plecarea lui Artimon este o pierdere, noi am insistat ca el să rămână. Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru Vâlcea, avut o activitate deosebită. Echipa este la un nivel foarte bun, asta se va vedea în meciurile următoare, dar considerăm că motivele din care el a demisionat sunt subiective” a conchis și Alin Trandafir, directorul-executiv al clubului.

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

19 Aug. 2009, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă