„Concentrare pentru jocul cu Liberty!”

16 Apr. 2009, 16:04 Seria 2

În partida din runda următoare din garnitura albaiulienilor va absenta, la fel ca și marți, același trio, compus din M. Rus, Foro (examenul RMN a relevat leziuni ale meniscului și ligamentului încrucișat la genunchiul drept) și Zăgrean (răcit, repaus până vineri).

 

Dezamăgitori în retur, cu numai 9 puncte adunate în 7 jocuri (în toamnă, în același interval au strâns 14), albaiulienii sunt abia pe poziția a 10-a a ierarhiei primăverii, depășiți net de contracandidatele CSM Rm Vâlcea – 17 puncte, FCM Tg Mureș și Internațional Curtea de Argeș – câte 16 puncte.

 

Acum, cu 10 etape înaintea finalului stagional și 4 echipe grupate la vârf pe distanța a 2 puncte, uniriștii, ce au căzut pe poziția a 4-a (clasați ultima dată în afara podiumului după eșecul de la Vâlcea, etapa a 11-a, 25 octombrie 2008) încep urcușul Golgotei, primul examen fiind sâmbătă cu Liberty Salonta, joc în care singura alternativă pentru menținerea în cursa promovării este victoria și implicit perpetuarea tradiției favorabile, conform căreia din anul 2000, albaiulienii au înregistrat mereu rezultate pozitive în partidele disputate în preajma Sărbătorilor Pascale.


"Mi-a plăcut modul în care jucătorii s-au dăruit, s-au angrenat în luptă, chiar dacă n-au avut realizări deosebite. Pe de altă parte trebuie însă să uităm rapid ce a fost și greșelile de arbitraj ce au cântărit enorm în ecuația disputei. Gata cu lamentările, ne așteaptă un joc foarte dificil cu Liberty, meci în care unica variantă la îndemână este cucerirea tuturor punctelor", a explicat antrenorul Adrian Falub.

 

Sursa: Ziarul Unirea

 

16 Apr. 2009, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă