Comisia de Recurs a amânat decizia la contestația lui ACS Poli împotriva Oțelului

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 14:08 Seria 2
Comisia de Recurs a amânat decizia** la contestația lui ACS Poli împotriva Oțelului

Timișorenii vor trebui să mai aștepte soluția finală din partea comisiilor FRF după ce au contestat dreptul de joc a doi dintre fotbaliștii Oțelului în ultimul meci direct. ACS Poli a făcut recurs la răspunsul negativ primit de la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor, dar ieri comisia care trebuia să ofere soluția a amânat cazul pentru data de 24 iulie a.c.

Bănățenii au contestat dreptul de joc al lui Victoraș Astafei și Cristian Sârghi din meciul direct. Între timp, primul a renunțat la litigiu și s-a transferat la Petrolul. Cel din urmă cere în continuare să fie declarat liber de contract. Pentru timișoreni e suficient ca Sârghi să fie considerat jucător care nu ar fi avut dreptul să fie pe teren în acel 0-1 din retur de la Galați pentru ca situația să se răstoarne spectaculos.

Dacă primesc dreptate alb-negrii ar rămâne în Liga I, alături de Săgeata, în timp ce Oțelul și Brașovul ar pica. Deși ACS Poli, prin vocea actualului manager sportiv, Ioan Timofte, nu se mai bazează pe o astfel de revenire pe prima scenă, timișorenii au primit informații de-a lungul verii că ar avea o șansă bună la dreptate.

Ieri, Comisia de Recurs a FRF nu a dat un răspuns definitiv și a amânat pentru joi, 24 iulie, dosarul cu nr. 23/CR/2014.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 14:08 Seria 2
Pe aceeași temă