Codrea vrea să joace iar pentru Timișoara: Vin, dar nu mă cheamă nimeni

06 Jul. 2012, 12:00 Seria 2
Codrea vrea să joace iar pentru Timișoara:** Vin, dar nu mă cheamă nimeni

Fotbalistul care a strâns 44 de selecții în echipa națională nu ar refuza să joace pentru „noua Poli”, dacă această echipă își va propune promovarea în Liga I.

Paul Codrea este momentan liber de contract și, chiar dacă a jucat zece ani în Italia și vrea să se retragă abia peste cinci ani, fotbalistul nu ar refuza o ofertă din Liga a II-a din România.

Jucătorul de 31 de ani este în aceste zile acasă la Timișoara, și așteaptă oferte. Nu dezaprobă varianta mutării echipei AC Recaș pe „Dan Păltinișanu” și, dacă această echipă își va propune să facă performanță, e posibil să pună și el umărul la promovarea acestei echipe în prima ligă.

„Eu zic că e bine dacă s-a găsit soluția asta cu Recașul. Va prinde bine și, chiar și dacă nu se va numi Poli, orice echipă va juca pe stadionul Dan Păltinișanu va fi încurajată, iar lumea tot Poli va striga. Eu aș veni în anumite condiții, dar mai întâi trebuie să mă cheme. De nu știu câți ani e aceeași poveste. Tot spun că aș vrea să vin, dar nu mă cheamă nimeni”, a declarat Paul Codrea.

Articol scris de Radu FAUR

06 Jul. 2012, 12:00 Seria 2
Pe aceeași temă