Ciugulea își dă demisia! „Eu zic că am făcut destule pentru echipa asta”

11 Sep. 2011, 15:48 Seria 2
Ciugulea își dă demisia!**

Președintele Consiliului de Administrație al celor de la Alro, Ioan Ciugulea, a anunțat la finalul jocului pe echipa slătineană l-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în compania formației Gaz Metan Severin, că va demisiona din această funcție, în care urmează să fie instalat Costel Cotoșman.

Oficialul aluminiștilor consideră că elevii lui Corneliu Papură au controlat jocul de pe „1 Mai”, însă și-au creat mai puține oportunități de a marca, nereușind să depășească defensiva grupării mehedințene.

„Degeaba avem posesie, dacă ratăm, asta este. Azi am avut mai puține ocazii, pentru că o echipă cu pretenții ca Drobeta Turnu Severin ați văzut cum a jucat, pe două linii. Au avut un singur șut la poartă, au venit pentru egal. În comparție cu Alba Iulia, acolo am avut șapte ocazii și 11 metri ratat”, a decalarat Ciugulea.

„De săptămâna viitoare mă retrag”

Vicepreședintele Consiliului Județean a anunțat totodată că va pleca din fruntea C.A. de la Alro.

„Începând de săptămâna viitoare nu mă mai întrebați pe mine despre anumite lucruri, pentru că mă retrag de la președinția Consiliului de Administrație și rămâne domnul Cotoșman. Eu zic că am făcut destule pentru echipa asta, preluată în C, intrată în B, dar plec pentru faptul că Consiliul Local, în speță primarul Darius Vâlcov, a pus condiția să nu mai fiu președinte ca să poată să susțină echipa. Nu știu daca voi rămâne în C.A., asta nu știu dacă mai are importanță. Și nu din cauza rezultatelor. Cred că și atmosfera creată în jurul echipei a făcut să-i afecteze psihic. Am făcut prea multe pentru echipă, rămân alături de ei, nu e nicio problemă, dar vreau să se schimbe ceva”, a mai spus Ioan Ciugulea.

Sursa: Gazeta Nouă

11 Sep. 2011, 15:48 Seria 2
Pe aceeași temă