„Ciso”-Păltinișanu, stoperii ideali ai lui Poli!

11 Jan. 2012, 12:01 Seria 2
„Ciso

Așa cum era de așteptat, favoriții din sondajul celor mai buni fundași centrali „all-time” ai lui Poli, slovacul Marian Cisovsky și regretatul Dan Păltinișanu, și-au câștigat detașat posturile de titulari.

Dan Păltinișanu a adunat peste 350 de voturi în timp ce „Ciso” a avut jumătate din sufragiile acestuia. Cei doi apărători au fost urmați la o distanță considerabilă de acum dinamovistul Srgian Luchin, Cristi Scutaru și Florin Bătrânu. Mehedințu și Nibombe au fost alte opțiuni ale fanilor.

Păltișanu a câștigat Cupa României cu Poli în 1980 și a eliminat pe Celtic Glasgow din postura de căpitan cu Poli. Cisovsky a fost vicecampion și s-a calificat alături de bănățeni în grupele Europa League după ce „violeții” au trecut de Șahtior Donețk.

Duel Titi Varga-Sepsi

De azi se votează pe pagina de facebook a echipei cel mai bun fundaș stânga din echipa ideală a lui Poli. Constantin Varga îl urmează deocamdată pe Laszlo Sepsi, încă jucătorul Timișoarei. În sondaj sunt prezenți și Iasmin Latovlevici, Silviu Bălace, Cristi Dancia sau Emeghara.

articol scris de Cornel BIHOLARI

11 Jan. 2012, 12:01 Seria 2
Pe aceeași temă