„Cine vine în Trivale trebuie să stea în propria jumătate până primește gol!”

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:39 Seria 2

Iulian Crivac nu poate să uite vremea în care el era jucător la FC Argeș și echipele ce veneau în Trivale erau dominate de la un capăt la celălalt și indiferent că acestea se numeau Steaua, Dinamo sau Rapid primeau gol și erau învinse în meciurile cu FC Argeș. Această idee de joc încearcă acum să o implementeze la FC Argeș și actualul antrenor al piteștenilor.

Crivac chiar a precizat că echipele ce vin din postura de adversare pe stadionul „Nicolae Dobrin” trebuie să fie dominate din primul până în ultimul minut și argeșenii să nu slăbească ritmul până în momentul în care adversarul nu a încasat un gol.

„Vreau să jucăm foarte ofensiv în meciurile din campionat. Înainte echipele ce jucau la Pitești erau dominate și toată lumea știa că noi nu slăbeam ritmul până în momentul în care adversarul nu primea un gol. Acest lucru vreau să fie clar și de acum înainte. Echipele care vin să joace la Pitești trebuie să fie dominate de către noi și să nu slăbim niciun moment ritmul până nu marcăm un gol. Acest lucru este cel mai important pentru că dacă vrei să obții rezultate importante în Liga a II-a trebuie să aduni cât mai multe puncte în meciurile de pe teren propriu, fiindcă altfel ai probleme”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș pentru FC Argeș.
 

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:39 Seria 2
Pe aceeași temă