Chiriță, sub papucul tatălui

26 Mar. 2012, 17:59 Seria 2
Chiriță,** sub papucul tatălui

Iulian Chiriță, tatăl portarului de la CSM, Radu Chiriță se crede antrenorul echipei și strică atmosfera din Zăvoi, jignind jucătorii, oficialii și ziariștii cum îi vine la gura. În pauza meciului cu Unirea, Chiriță sr. l-a înjurat pe portarul Robert Tufiși, reproșându-i că fiul său nu este titular. Tufiși a cedat nervos la pauză, în cabine, fiind cu greu convins să continue partida. Asta după ce, în ultimii ani, Tufiși a muncit din greu cu tânărul Chiriță.

„Lumea nu trebuie să uite că am făcut lobby către antrenori ca el să joace în Liga a II-a și l-am ajutat cât de mult am putut pentru a fi convocat mereu la competițiile europene ale naționalelor de juniori” a explicat elegant antrenorul cu portarii, Robert Tufiși, nevoit să joace din cauza prestațiilor slabe ale lui Chiriță.

După meciul cu Alba Iulia, același individ turbulent a intrat de mână cu fiul său în biroul finațatorului Rufă, făcând scandal monstru, neînțelegând că odrasla sa este rezervă doar din cauza formei slabe. Apoi, același Chiriță s-a apucat să înjure ca la ușa cortului ziariștii, de la care are pretenția să scrie ce își dorește el.

Cum Radu a dezamăgit constant în acest sezon, făcându-se de râs mai mereu când a jucat, este greu de înțeles cât mai acceptă oficialii din Zăvoi fițele acestui individ, care mai nou și-a convins fiul să nu se mai prezinte la antrenamentele echipei, pentru puerilul motiv că are de încasat jumătate de salariu restant. Este greu de crezut că, sub „protecția” tatălui său, Radu Chiriță poate avea un viitor în carieră.

Articol scris de Adi Georgescu

26 Mar. 2012, 17:59 Seria 2
Pe aceeași temă