„Chindriș nu va duce lipsă de oferte, are o anumită cotă”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 15:39 Seria 2

Conducerea UTA-ei a recunoscut că bugetul clubului este în „pioneze” și dacă nu va primi sprijin este posibil să se meargă pe un lot format mai ales din fotbaliști tineri. În acest context, poate fi surprinzătoarea renunțarea la Marius Chindriș, un mijlocaș de numai 21 de ani, din Arad. E adevărat, „închizătorul” a prins doar patru partide oficiale în această toamnă și mai are și statutul de de jucător împrumutat, deși Atletico Arad mai are și alți fotbaliști în curtea clubului din Calea Aurel Vlaicu, ca Lazea, Cioară, Miron, Suslak sau Hlistei.

Practic, odată ce UTA va renunța la el, Chindriș se întoarce în „galben-negru”, însă Alexandru Meszar e sigur că fotbalistul său își va găsi o altă formație cel puțin la nivelul ligii secunde. „Sunt convins că cei de la UTA au motivele lor bineîntemeiate în momentul în care au decis să nu mai conteze pe Chindriș. Dar, nu este nicio problemă, jucătorul nu va duce lipsă de oferte. Există numeroase echipe interesate de el. Chindriș are o anumită cotă și chiar dacă anul 2012 nu a fost prea bun pentru el sunt sigur că-și va găsi o destinație bună”, consideră managerul clubului Atletico.

Marius Chindriș a evoluat doar în partidele de Cupă cu Național Sebiș și Șoimii Pîncota și cele de campionat cu FC Olt Slatina și Damila Măciuca. În rest, tânărul mijlocaș s-a aflat mai mereu pe banca de rezervă, pierzând lupta pe post cu Ricardo, Alex Neagu și mai ales Florin Lazea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 15:39 Seria 2
Pe aceeași temă