CFR-ul vrea puncte la Bihor

12 Mar. 2009, 16:17 Seria 2
CFR-ul vrea puncte la Bihor

Antrenorul timișorenilor, Florin Bugar nu se teme de meciul cu FC Bihor, însă admite că trupa de pe Crișul Repede este mai valoroasă decât în turul campionatului.

„Sunt mai buni decât în tur, atunci au fost ultra-defensivi cu noi, s-au apărat cu 14 jucători. Au și ei probleme în apărare și la construcție. Totuși în lotul lor se regăsesc câțiva jucători de valoare precum străinii Baiano, Lucas și Ayza. Noi avem nevoie de inspirație în atac. Sunt convins că am făcut progrese și suntem pe un drum bun”, a declarat „Bughi” în cadrul conferinței de presă săptămânale. În tur la Timișoara, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0. Bănățenii au început greu campionatul și au înregistrat remize cu echipe din partea inferioară a clasamentului. Egalul din etapa precedentă, 1-1 acasă cu Arieșul Turda, prelungește la șase luni, perioada în care timișorenii nu au mai câștigat în campionat pe teren propriu. „Suporterii așteaptă de la „leoparzii” îmblânziți să scoată ghearele acasă”, spune Bugar. Pentru partida cu FC Bihor, antrenorul timișorean se va putea baza pe Uros Milosavljevic și Dorin Rădoi, în timp ce fundașul Andrei Marchiș se pregătește normal, revenit după accidentare.

 

Szekely vrea la Unirea

Atacantul împrumutat de la Unirea Urziceni, Szabolcs Szekely a marcat singurul gol de până acum în retur pentru CFR. Acesta speră ca prin evoluțiile sale din liga a II-a să ajungă înapoi la formația antrenată de Dan Petrescu. „În meciul cu Turda ne-a dezavantajat terenul moale și vremea ploioasă. Sper să marchez în fiecare meci și să ajung în vară la Urziceni”, a declarat atacantul.

Portarul Cioloca, un ghinionist

Liviu Cioloca a avut parte de un început de săptămână nefast. După unul din antrenamentele echipei de la Gara Mare, tânărul portar și-a găsit mașina cu geamul spart și a constat că-i lipsește portofelul cu acte și bani. Ba mai mult tânărul portar s-a accidentat din nou și va lipsi o săptămână.

                           

Articol scris de Cornel Biholari
 

12 Mar. 2009, 16:17 Seria 2
Pe aceeași temă