Cel mai bun transfer al lui ACS Poli nu va sta mult sub comanda lui Alexa: „Costă foarte mult pentru posibilitățile Timișoarei”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2014, 13:23 Seria 2

Pedro Henrique e considerat cel mai bun transfer realizat până acum la ACS Poli. Atacantul brazilian a marcat cinci goluri în doar opt jocuri bifate în Liga 2 și a atras astfel admirația fanilor alb-negrilor, dar și a adversarilor. Din păcate pentru timișoreni, managerul sportiv Ion Timofte a anunțat că jucătorul ar putea sta doar un sezon în Banat.

Pedro Henrique de Santana Almeida e jucătorul care o poate readuce pe ACS Poli în Liga 1 prin golurile sale, dar e foarte posibil să nu o însoțească acolo. Ion Timofte a confirmat că jucătorul e împrumutat pe toată durata sezonului 2014-15, apoi el poate fi pierdut deoarece valoarea sa vine cu un preț, unul destul de piperat pentru ocupanta primului loc din Seria 2 a Ligii 2.

„Pedro Henrique e jucătorul nostru. E împrumutat, pentru că costă foarte mult pentru posibilitățile Timișoarei… Îl știam de trei ani. A avut o accidentare când a fost luat de Estoril. Sunt șanse să-l vedem și anul viitor”, a spus Timofte la postul Tele Nova.

Brazilianul în vârstă de 23 de ani a crescut la Vasco da Gama, de unde a trecut la Internacional Porto Alegre în țara natală. El a fost transferat în Portugalia la Freamunde, pentru care a jucat în eșalonul secund. Estoril l-a achiziționat pe o sumă importantă în 2012, dar jucătorul s-a accidentat și a ratat debutul în prima ligă, după care a fost împrumutat. Ultima dată a evoluat la Galicia în țara natală. Conform transfermarkt.de valoarea lui Pedro Henrique se cifrează acum undeva în jurul a 450 de mii de euro.

„Au jucători gen Henrique, mi se pare un atacant care nu e de Liga 2. Nu va rămâne mult timp aici. Poate pleacă. Când ai jucători cu experiență de Liga 1 e normal sa facă diferența, a spus Claudiu Niculescu, antrenorul echipei CS Mioveni, după meciul de la Timișoara despre atacantul lui Dan Alexa.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 11 Nov. 2014, 13:23 Seria 2
Pe aceeași temă