„Cei care ne acuză nu cred că urmăresc cum pierdem puncte cu echipele mai slab cotate”

05 Dec. 2008, 17:28 Seria 2
„Cei care ne acuză nu cred că urmăresc cum pierdem puncte cu echipele mai slab cotate

Căpitanul piteștenilor, Florin Pampea, vorbește despre situația actuală de la club. Acesta a mai trecut pe la Dacia Pitești, Inter Sibiu și CSM Rm. Vâlcea, iar de la jumătatea sezonului trecut apără buturile celor de la Internațional.

 

Florin, ați terminat turul în plutonul fruntaș..

Da, avem o poziție bună chiar dacă am pierdut puncte ușor când ne așteptam mai puțin.

 

Locul 6 și poziția a doua sunt despărțite de doar două puncte, crezi că puteți fi liniștiți?

Cu siguranță nu, dar noi ne vom face în continuare treaba cum putem mai bine și nu cred că vom avea probleme.

 

Antrenorul vostru, Mihai Stoica, spunea că 12 jucători vor părăsi echipa în această pauză competițională, dar nu a vrut să dea vreun nume. Te simți vizat chiar dacă ești căpitanul echipei?

Nu cred că sunt și eu printre aceștia având în vedere că am jucat minutele din tur și, cred eu, că mi-am făcut treaba foarte bine. Dacă va fi să fie nu voi avea nimic de obiectat, dar, repet, nu cred că se pune problema să părăsesc echipa.

 

Sunteți acuzați din toate părțile că sunteți ajutați și că ați obținut anumite victorii mult prea ușor. Antrenorul Unirii Alba Iulia, Aurel Șunda a declarat că voi jucați cu două echipe..

Mi se par niște tâmpenii. Am pierdut acasă cu Minerul Lupeni chiar dacă porneam favoriți siguri. Reritor la cele spuse de Șunda, nu înțeleg ce vrea să spună, dar să nu uite cum am fost egalați în meciul cu ei, după ce conduceam cu 3 la 1. Dacă tot se discută atât despre noi, înseamnă că începem sa fim luați în seamă. Noi ne facem treaba doar pe teren și pentru o echipă care e venită din liga a 3-a cred că e foarte bine.

 

Veniți din liga a 3-a, dar cu toate acestea vă bateți de la egal la egal cu echipe care nu de mult jucau in prima ligă. Sperați să promovați anul acesta?

Avem o echipă tânără și deocamdata vrem doar să omogenizăm lotul. Anul acesta nu avem nici un obiectiv, decât doar, cel evident, să nu retrogradăm. Dacă vom continua să evoluăm în felul acesta ne vom pune problema promovării. Mai întâi aștemptăm să vedem cum evoluează lucrurile.

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

05 Dec. 2008, 17:28 Seria 2
Pe aceeași temă