Caută loc de antrenament

20 Mar. 2009, 10:00 Seria 2
Caută loc de antrenament

Jiul a avut probleme din nou cu terenurile de antrenament și s-au pregătit mai mult pe sintetic. Elevii lui Daniel Timofte nu au găsit nicăiri o sală disponibilă pentru a scăpa de frigul de afară

 

Vremea rea din Vale, zăpada din abundență a stricat din nou  planurile fotbaliștilor și implicit a îngreunat pregătirile. Antrenorul principal al Jiului, Daniel Timfote, s-a văzut în imposibilitatea de a-și efectua antrenamentele pe un teren de iarbă.


„Ne-am antrenat pe sintetic și am căutat toata săptămâna o sală de joc dar nu a  fost niciuna disponibilă. Asta e situația cu vremea nu te poți pune”,a spus tehnicianul.

 

Acesta a afirmat că meciul cu CFR Timișoara este foarte important pentru echipa sa. „Mergem să jucăm. CFR nu este chiar într-o formă slabă. Dacă ei pierd meciul cu noi se afundă și mai mult”,a spus Timofte care nu-i poate folosi pe Istinie, în refacere și Apetri –suspendat. Acesta a mai afirmat că din punct de vedere numeric Jiul are probleme.

 

„Lotul s-a tot subțiat iar Răduțoiu și Antohi mi-au dat totul peste cap cu memoriile lor. Oricum sunt mulțumit în mare de echipă. Jucătorii care au efectuat pregătirea de iarnă de la un capăt la altul dau randament pe teren, cei care au sărit pregătirea suferă pe teren”,a încheiat Timofte.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

20 Mar. 2009, 10:00 Seria 2
Pe aceeași temă