Catanzariti s-a întâlnit cu investitorul neamț și azi discută preluarea! „E cât se poate de serios, are planuri importante pentru UTA”

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 17:02 Seria 2
Catanzariti s-a întâlnit cu investitorul neamț și azi discută preluarea!**

Un prim pas în direcția salvării de la mediocritate a clubului fanion a Aradului a fost făcut aseară. În jurul orei 22, Iulian Olaru și partenerul său din Germania s-au întâlnit cu Giovanni Catanzariti pentru o primă rundă de discuții. Conform orei înaintate, dialogul a fost relaxant, omul de afaceri neamț dorind să-l cunoască mai bine pe actualul patron al „alb-roșiilor” și conjunctura în care acesta a ajuns în fruntea grupării arădene.

După cum vă spuneam zilele trecute, Iulian Olaru anunța întâlnirea pentru weekend, însă, din motive obiective, aceasta s-a amânat puțin. „M-am ținut de cuvânt, tot ce a depins de mine am făcut. I-am adus pe cei doi față în față, au avut o primă discuție și, dacă nu se întâmplă nimic imprevizibil, vor bate palma. Omul de afaceri neamț e cât se poate de serios, potent din punct de vedere financiar și are planuri importante pentru UTA . Trebuie, însă, înțeles că o tranzacție de acest gen nu se face într-o oră, două, însă sunt semnale clare că lucrurile merg într-o direcție bună”, ne-a mărturisit fostul acționar majoritar al „Bătrânei Doamne”.

La rândul său, Giovanni Catanzariti e încântat de noua cunoștință, pe care, după o oră de discuții o cataloghează drept: „Un om simpatic, de treabă, cu care poți vorbi orice și care a dorit să afle multe detalii din viața clubului în ultimii ani. Știa deja multe, dar m-a rugat să-i povestesc în mare și istoria venirii mele la club și ceea ce am făcut în mare de atunci încoace”.

Mergând mai departe, președintele „textiliștilor” a mai spus că banii au fost introduși, deocamdată, în ecuație doar în contextul cheltuielilor pentru un an competițional ce se dorește a fi încheiat cu o promovare în Liga 1. „Mi-a spus că ne vom vedea din nou marți, când, probabil, vom intra în detalii. În continuare, eu îmi doresc să cedez clubul, pretențiile mele rămân aceleași și mă gândesc că omul de afaceri din Germania le cunoaște, din moment ce acceptat să vină la Arad și să ne cunoaștem”, a adăugat Gio.

Așadar, de la atmosfera familiară de aseară, probabil astăzi, se va trece la o discuție cu toate cărțile pe masă, căci, din câte a dat impresia luni seara, neamțul chiar intenționează să se implice financiar la UTA.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 17:02 Seria 2
Pe aceeași temă