Catanzariti respinge zvonurile: „Drăghici e titular pentru că așa decid antrenorii, nu are clauză”

22 Nov. 2011, 15:16 Seria 2
Catanzariti respinge zvonurile:**

În ciuda faptului că este golgheterul echipei arădene, cu șase reușite, jucătorul împrumutat de la Universitatea Cluj nu este pe placul suporterilor arădeni. Obișnuiți în ultimii ani cu atacanți ca Batin, Țucudean sau Voiculeț, fanii nu se mulțumesc cu prestațiile avute de Octavian Drăghici. Poate, ruptura s-a făcut la meciul cu FC Timișoara, când atacantul originar chiar din orașul rival a ratat o ocazie importantă la ultima fază de joc. Având în vedere ultimele prestații ale vârfului de atac și faptul că a fost titular în toate jocurile, au început să apară diferite zvonuri. Unul dintre acestea a fost că Drăghici are trecută o clauză în contractul de împrumut dintre U Cluj și UTA în care se specifică faptul că trebuie să fie titular în fiecare meci, indiferent de forma prin care trece.

„Nu este adevărat așa ceva și am să arăt contractul său, pentru a vedea că nu este nicio clauză. Este o răutate care a apărut din cauza unor oameni care ne vor binele, cu ghilimelele de rigoare. Drăghici a jucat titular pentru că așa au decis antrenorii. Am fi absurzi să luăm un jucător sub formă de împrumut cu o așa clauză. Se creează tot felul de răutat în jurul lui Drăghici după ce el a ratat cu Timișoara, însă nimeni nu cred că poate să își imagineze că el a făcut-o intenționat. Mie mi-a plăcut de felul în care a jucat în prima repriză cu Deva. Chiar dacă nu a marcat, a jucat foarte mult pentru echipă, s-a luptat din greu, a câștigat multe dueluri. Sigur, Voiculeț ieșea mai mult în evidență, însă Drăghici joacă mai mult pentru echipă. Am avut referințe bune despre el, de aceea l-am adus aici. În iarnă, poate să plece doar dacă vrem noi, Clujul nu poate să îl ia înapoi”, a lămurit Giovanni Catanzariti acest aspect.

De asemenea, președintele grupării arădene a vorbit și despre celălalt jucător aflat sub formă de împrumut la Arad: „În cazul său, noi plătim doar 20% din valoarea contractului său, restul este plătit de CFR Cluj. L-am adus aici, a stat șapte etape iar acum evoluează pentru că așa a decis Dan Țapoș. Niciodată nu s-a făcut vreo presiune asupra antrenorilor pentru a fi introduși anumiți jucători. Amadio are contract cu CFR Cluj pe încă patru ani de zile, iar noi avem o clauză prin care indiferent de momentul în care el va fi vândut, noi avem un procentaj din vânzarea sa”.

Sursa: Sport Arad

22 Nov. 2011, 15:16 Seria 2
Pe aceeași temă