Cătălin Trofin ar putea rata restul sezonului

24 Apr. 2009, 12:44 Seria 2
Cătălin Trofin ar putea rata restul sezonului

Căpitanul echipei severinene continuă să aibă probleme la genunchiul stâng după lovitura primită la derbiul cu Unirea Alba Iulia, din urmă cu patru etape.

 

În urma RMN-ului și a controalelor efectuate la Tg. Jiu și Tr. Severin, fundașul stânga de 34 de ani a fost diagnosticat cu leziune de menisc exterior și ligament colateral extern inflamat.

 

„M-am accidentat în prima repriză a partidei cu Unirea Alba Iulia, dar am rămas tot meciul în teren. Din dorința de a juca, am forțat în partea secundă și poate mi-a cauzat și mai mult. Am luat apoi o pauză, dar la primul antrenament de săptămâna trecută am resimțit dureri în momentul în care am șutat la poartă. Practic, m-am reaccidentat. Se pare că e ceva mai complicat. Încă nu știu cât e de grav, dar sper să nu ajung la operație”, a spus Trofin, al cărui contract cu FC Drobeta expiră în vara lui 2010.

 

În cazul în care nu va fi nevoie de intervenția chirurgicală, iar recuperarea va decurge favorabil, căpitanul echipei severinene ar putea reveni pe gazon la următoarea partidă de la Vânju Mare, programată pe 9 mai, cu FC Târgoviște. 

 

După ce, în urmă cu trei etape, a ratat și derbiul din Zăvoi, cu CSM Rm. Vâlcea (0-1), Trofin va asista din tribuna stadionului „Victoria” la partida cu FCM Tg. Mureș.

 

„Suntem la șase puncte de locul doi promovabil. Întâlnim liderul, dar sper ca echipa să câștige. Dacă învingem, mai păstrăm o mică speranță. Poate ne ajută și jocul rezultatelor”, a spus fundașul stânga, integralist pe parcursul celor 17 etape din tur.

 

articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

24 Apr. 2009, 12:44 Seria 2
Pe aceeași temă