Cât ghinion! Trabalka nu mai apucă să joace în acest sezon. Atacantul împrumutat de Vâlcea de la Dinamo s-a accidentat grav

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 11:44 Seria 2
Cât ghinion! Trabalka nu mai apucă să joace în acest sezon.** Atacantul împrumutat de Vâlcea de la Dinamo s-a accidentat grav

Kevin Trabalka (19 ani, foto, în centru), atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a suferit o accidentare cumplită la antrenamentele de săptămâna trecută, fiind diagnosticat, după efectuarea RMN-ului, cu ruptură de ligamente încrucișate și de menisc! Accidentarea îl va ține pe vârful împrumutat de la Dinamo departe de teren minim jumătate de an.

Kevin Trabaka nici măcar nu a apucat să debuteze la noua sa echipă, CSM Râmnicu Vâlcea, unde a fost împrumutat în această iarnă de Dinamo pentru jumătate de an. Tehnicianul Alexandru Pelici îl selectase pe junior în lotul pentru meciul cu Mediaș, însă accidentarea suferită la antrenament, în preziua respectivului joc, pune punct actualului sezon pentru Kevin.

„Am simțit cum mi-a pocnit genunchiul, am relizat de atunci că este o accidentare gravă. Mă voi opera săptămâna viitoare, cel mai probabil la Timișoara. O să muncesc foarte mult ca să revin cât mai repede, sper să prind pregătirile pentru viitorul sezon. Viața merge înainte, voi reveni și mai puternic”, a spus Kevin Trabalka după aflarea verdictului.

În prima parte a acestui sezonul, Trabalka a jucat 12 meciuri pentru FC Bihor, reușind un gol. În finalul sezonului trecut, vârful a debutat pentru Dinamo în Liga 1, jucând 20 de minute în disputa cu Astra, scor 0-2.

Articol și foto de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 11:44 Seria 2
Pe aceeași temă