Cârstea: „Suntem pregătiți pentru orice situație!”

03 Mar. 2012, 18:21 Seria 2
Cârstea:**

Jucătorii bănățeni așteaptă rezolvarea problemelor și startul returului. Rover Cârstea, golgheterul seriei, e răbdător și e dispus să rămână la Poli încă un sezon în B pentru a promova pe prima scenă.

„Eram pregătit, de săptămâna aceasta așteptam să înceapă campionatul. Suntem pregătiți fizic, mental, pentru orice situație, ne antrenăm încă două săptămâni. Până la urmă e benefică pauza asta, ne punem pe picioare cu noul sistem”, a spus Cârstea.

Altfel, atacantul nu e îngrijorat că nu prea marchează în amicale. „Nu sunt îngrijorat, fiecare joacă pentru a se afirma cât mai mult, cine joacă mai bine merită să fie titular. Nici la Pitești nu marcam în amicale. Apoi, am dat 17 goluri în jocurile oficiale, important e în campionat”, a adăugat fostul argeșean care a început jocul de azi cu FC Caransebeș (scor 3-0) din postura de rezervă.

Referitor la situația nesigură a noului său club „alb-violet”, Rover se declară optimist: „N-am ce să fac, am semnat cu Timișoara, o să rămân aici, dacă nu anul acesta, sper ca până anul următor să se remedieze tot și să ne lase să promovăm!”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

03 Mar. 2012, 18:21 Seria 2
Pe aceeași temă