„Mai mare nevoie aveam eu de FC Argeș, decât el de mine”

FC Argeș se poate lăuda că a reușit să îl aducă la echipă pe cel ce a fost cel mai bun marcator al echipei în turul ediției precedente de campionat și anume Rover Cârstea. Atacantul spune că ultima perioadă pentru el a fost una foarte complicată și că mai mult a fost plimbat pe la diverse cluburi din țară.

„Nu pot să spun că a fost cea mai bună perioadă pentru mine. Din păcate, mai mult m-am fâțâit în ultimul timp pe la diverse echipe din țară, dar sper ca acum lucrurile să se schimbe și pentru mine și să am mai mult noroc. Eu sper să fie cu totul altceva de acum înainte și să pot progresa în perioada următoare. Nu îmi va fi deloc ușor pentru că am stat o lungă perioadă de timp în afara terenului, dar știu ce pot și cred că sunt în stare să ajung la un nivel foarte bun din nou. Mai ales că acum, din punct de vedere medical nu mai sunt probleme pentru mine”, a declarat Rover Cârstea, jucătorul echipei FC Argeș.

Fotbalistul piteștean recunoaște că la ora actuală el avea mai mare nevoie de a juca la FC Argeș, decât ar fi avut clubul nevoie de serviciile sale. „Pentru mine este foarte important că am primit o mână de ajutor de la FC Argeș. Aici este clubul unde m-am format ca jucător și este normal să mă bucure faptul că am venit din nou acasă. Sincer, cred că la ora actuală mai mare nevoie aveam eu de FC Argeș, decât ar fi avut clubul nevoie de mine. Eu zic că FC Argeș a arătat că este o echipă foarte bună care poate obține o serie de rezultate foarte importante și cu mine și fără mine pe teren”, amai spus Cârstea.

Sursa: FC Argeș

Pe aceeași temă