Cârstea și Popa, cel mai buni cu Arieșul Turda

04 Oct. 2011, 16:50 Seria 2
Cârstea și Popa,** cel mai buni cu Arieșul Turda

Cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Turda au fost argeșenii Rover Cârstea și Alin Popa. Primul a ajuns la 8 goluri în cele 7 etape din acest tur de campionat, iar cel de-al doilea a reușit o execuție de rafinament, soldată cu un eurogol prin care alb-violeții au preluat conducerea pe tabelă. În afară de gol, Alin Popa a avut o contribuție hotărâtoare, reușind pasa decisivă prin care Cârstea a marcat.

După evoluțiile din acest tur de campionat, Rover Cârstea și Alin Popa sunt cei mai importanți jucători din lotul alb-violeților și este greu de crezut că vor mai rezista mult timp la gruparea din Trivale, în condițiile în care cei doi sunt urmăriți de mai mult timp de echipe din Liga I.

Dumitrescu își recunoaște greșelile

La finalul confruntării cu ardelenii, principalul argeșenilor a recunoscut că introducerea în teren a lui Stancu a fost o greșeală. Atacantul a stat doar 15 minute pe teren și a fost schimbat cu Predoiu.

„Stancu a fost foarte șters și am crezut că poate face față unui meci oficial, după ceea ce a arătat la antrenamente. Am greșit cu el și îmi asum această greșeală. Trebuia să-l introduc în teren de prima dată pe Predoiu”.

Botea, nesigur

Fundașul argeșenilor Marian Botea a făcut un joc foarte slab contra celor de la Arieșul Turda. Fotbalistul împrumutat de la Dinamo a fost destul de nesigur în apărare și a fost depășit de cele mai multe ori de atacanții ardelenilor. Nici pasele lui Botea n-au fost precise, iar de câteva ori i-a pus pe contraatac pe oaspeți. Viorel Dumitrescu n-a fost mulțumit de randamentul lui Botea, despre care a spus că a prins o zi mai slabă.

Revin Marius Ion și Cârstoiu

În confruntarea cu Arieșul Turda, antrenorul Viorel Dumitrescu nu s-a putut baza pe atacantul Marius Ion și pe mijlocașul Monel Cîrstoiu. Primul a fost eliminat la meciul din etapa trecută, cu Juventus, și a primit o etapă de suspendare, în timp ce Cârstoiu a acumulat patru cartonașe galbene și a fost nevoit să stea la meciul cu Turda. Cei doi vor fi în lot pentru întâlnirea de sâmbătă, de la Vâlcea, cu CSM.

Sursa: Curierul Zilei

04 Oct. 2011, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă