Cârstea încă nu are oferte! „Va ajunge cu siguranță în vizorul unei echipe importante”

12 Oct. 2011, 12:05 Seria 2
Cârstea încă nu are oferte!**

Rover Cârstea este de departe cel mai important jucător al echipei FC Argeș în aceste prime runde ale sezonului. Atacantul a reușit să marcheze 10 goluri în primele opt runde și se află detașat pe prima poziție a clasamentului golgheterilor. Despre situația lui Cârstea și forma foarte bună pe care o traversează, Viorel Dumitrescu, antrenorul piteștenilor, spune că sunt datorate seriozității de la antrenamente, iar despre vreo ofertă pe numele atacantului nu poate fi vorba deocamdată.

„Rover Cârstea este un jucător foarte important pentru echipa noastră. Ne bucură pe toți reușitele sale și totul este și datorită interesului pe care îl acordă antrenamentelor. Este un jucător foarte mult schimbat în bine, care ne ajută foarte mult la fiecare meci. Cu privire la situația sa, rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar din câte știu eu nu a venit nicio ofertă concretă pe numele său. Oricum, este clar că dacă el va merge în continuare pe același drum, va ajunge cu siguranță în vizorul unei echipe importante.”, a spus tehnicianul.

Cârstea face senzație

Cârstea se poate mândri cu faptul ca nici măcar marii atacanți ai fotbalului european precum Messi, Rooney, Villa, Cristiano Ronaldo, Benzema, Mario Gomez sau Ibrahmovici nu pot spune că au marcat în toate meciurile jucate pentru echipele lor de club în acest sezon competițional. Spre exemplu, Messi a marcat opt goluri în primele șase meciuri ale Barcelonei în campionat, dar aceste goluri au venit ca urmare a unei duble în meciul de acasă cu Villareal, trei goluri cu Osasuna și încă trei goluri cu Atletico Madrid. Rover a marcat 10 goluri în opt meciuri, punctând joc de joc pentru piteșteni. Acesta a reușit câte o dublă în confruntările cu Chindia Târgoviște și CSM Râmnicu Vâlcea și în rest a marcat câte un gol în toate celelalte partide jucate de elevii lui Viorel Dumitrescu.

Sursa: Ziarul Top

12 Oct. 2011, 12:05 Seria 2
Pe aceeași temă