Cârstea, din nou în Trivale?

07 Apr. 2012, 17:57 Seria 2
Cârstea,** din nou în Trivale?

FC Argeș s-a despărțit în această iarnă de cel mai bun jucător al său. Rover Cârstea a fost vândut la Poli Timișoara și a semnat un contract cu bănățenii pe o perioadă de cinci ani. Din câte se pare, Poli Timișoara nu va primi licența pentru a evolua în Liga I, pentru că nu și-a plătit datoriile către stat.

Finanțatorul grupării timișorene, Marian Ian­cu, a declarat în mai multe rânduri că nu mai este dispus să bage bani, pentru că nu este ajutat de autoritățile locale, iar din această cauză, echipa s-ar pu­tea desființa. În acest caz, jucătorii ar deveni li­beri de contract și ar putea semna cu alte echipe.

Administratorul lui FC Argeș nu exclude o revenire la Pitești a lui Rover Cârstea: „Sunt convins că, dacă la Timișoara se va strica treaba, iar Rover Cârstea nu își va găsi o echipă în Liga I, ar putea reveni la noi. Aici toți jucau pentru el, spre a da cât mai multe goluri. La Timișoara nu mai este la fel și, de acea, nu mai reușește evoluțiile pe care le-a avut în turul campionatului. A avut și acolo jocuri bune, însă îi lipsește golul. Sunt convins că, dacă ar marca, ar re­u­și să se descătușeze, și alta ar fi evoluția lui. Eu cred că are valoare să facă pasul la o echipă mare în scurt timp”, a spus Cătălin Barbu pentru Curierul Zilei.

07 Apr. 2012, 17:57 Seria 2
Pe aceeași temă