„Care pe care” la Târgu Mureș!

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 12:24 Seria 2

Mijlocașul Mihai Stere, fotbalist revenit în această iarnă la FCM Târgu Mureș, are emoții privind primul meci din 2013 al echipei sale. „Sper să începem bine, iar meciul dintre FCM și Damila este unul de totul sau nimic pentru fiecare dintre formații. Cine câștigă se mai poate gândi la promovare și echipa învingătoare sper să fim noi, deși, repet, este un joc de care pe care, foarte dificil. Am încredere că vom face o partidă bună și vom lua cele trei puncte pentru că ne-am pregătit bine iarna aceasta, au venit jucători noi, de valoare, avem ambiția de a dovedi că locul Târgu Mureșului este în Liga I.”, spune Stere.

După 3 ani, 73 de partide în tricoul FCM-ului și 10 goluri înscrise, în perioada 2008-2011, timp în care a bifat și o promovare în Liga I cu FCM Târgu Mureș, Stere își dorește un retur bun, după care, foarte probabil, va pune ghetele în cui, urmând să se mute în staff-ul echipei ardelene.

„Nu ascund faptul că, dacă vom promova, 2-3 jucători de la Damila sunt pe lista noastră, pentru a-i transfera la Liga I, pentru că și echipa din Vâlcea are câțiva fotbaliști interesanți”.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 12:24 Seria 2
Pe aceeași temă