Cântecul de lebădă al lui Marțian: se vede cu Catanzariti pentru a-l convinge că va face treabă

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 14:31 Seria 2
Cântecul de lebădă al lui Marțian:** se vede cu Catanzariti pentru a-l convinge că va face treabă

Văzând că manevra cu cele două contabile ce ar fi trebuit să câștige timp cu demararea unui așa-zis audit la UTA, Adrian Marțian a decis să vină personal în Arad. El l-a anunțat deja pe Giovanni Catanzariti să accepte o întâlnire față în față, cu scopul de a-l convinge că lucrurile se vor pune în ordine în Calea Aurel Vlaicu.

Italianul a acceptat să se vadă cu dejeanul, doar că are doleanțe punctuale în ceea ce-l privește. „Știu că suporterii nu prea mai cred în Marțian, dar eu am obligația să discut cu el și să văd dacă măcar acum, în ceasul al 12-lea, nu are intenția să finanțeze din niou clubul. În primul rând, el trebuie să rezolve datoria la Stat, altfel nu voi putea să-i cedez dreptul de administrare, condiție esențială în calea preluării totale a UTA-ei. Apoi, mai e nevoie și alte zeci sau sute de mii de euro pentru a se achita și alte datorii și a face rapid un lot bun pentru Liga a 2-a. Fără acești bani pe care trebuie să-i plătească astăzi, mâine, domnul Marțian nu mă va convinge să renunț la ideea insolvenței. La telefon, el îmi spune că toate se vor rezolva, că vor fi bani și jucători, dar vremea promisiunilor a cam trecut”, ne-a mărturisit Catanzariti.

Mai rămâne de văzut dacă partenerul lui Mutu se va întâlni (întâmplător, sau nu) cu fanii, care, ieri, l-au așteptat degeaba la clubul din Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 14:31 Seria 2
Pe aceeași temă